Index / Huis / Hoe maak je van een marmeren vloer Grind

Share This Post

Huis

Hoe maak je van een marmeren vloer Grind

Marmer is gebruikt voor vloeren voor duizenden jaren en heeft bewezen zowel mooi en duurzaam te zijn. Echter, de marmeren oppervlak saai en gekrast worden en moet tot tijd worden gepolijst van tijd om het uiterlijk te behouden. Slijpen marmer is een

Advertisement

Marmer is gebruikt voor vloeren voor duizenden jaren en heeft bewezen zowel mooi en duurzaam te zijn. Echter, de marmeren oppervlak saai en gekrast worden en moet tot tijd worden gepolijst van tijd om het uiterlijk te behouden. Slijpen marmer is een taak die meestal wordt gedaan door professionals, maar ook voor de persoon met de tijd, het verlangen en geduld, kan het een doe-het-zelf-project.

Wat je nodig hebt

 • Butyl / ontvetter

  Natte dweil en emmer met wringer

  Planetaire vloerschuurmachine en polijstmachine

  Drie-inch metalen bond diamant schijven (50-, 100-, 200- en 400-grit)

  Zes-inch metalen bond diamant schijven (50-, 100-, 200- en 400-grit)

  Haakse slijper

  Nat / droog stofzuiger met vloer zuigmond attachment

Meng de butyl / ontvetter volgens de specificaties van de fabrikant en dweilen de hele vloer, verandert de oplossing worden voorkomen middels water dat vuil de vloer schoon is geworden.

Bevestig zes 50-grit metalen bond diamant schijven op de bodem van de planetaire molen. De planetaire molen gebruikt zes van elke korrel tegelijk. Re-nat een klein deel van de vloer en maal met de planetaire molen met behulp van een side-to-side beweging. Laat je niet door het residu drogen op de vloer. Vacuüm het voltooide gedeelte alvorens over te gaan naar een ander deel.

Herhaal stap 2 met 100-grit diamant schijven, vervolgens 200-grit schijven. Ga verder met de 400-grit diamant schijven. Blijven werken in kleine delen en stofzuigen suspensie door vermalen voordat het een kans heeft te drogen op de vloer.

Gebruik de juiste haakse slijper te poetsen in de buurt van de muren en in hoeken, te beginnen met de zes-inch 50-grit diamant schijf en geleidelijk omhoog te bewegen tot een 400-grit schijf. Een haakse slijper maakt gebruik van slechts één schijf tegelijk. Nogmaals, het is het beste om te werken in kleine stukjes en zorg ervoor dat het gebied nat te houden. Stofzuigen elke afdeling als het klaar is.

Spoel de vloer grondig en laat ze drogen. Verder polijsten met 800 korrel tot korrel 3200 schijven kan nodig zijn om eventuele resterende krasjes op de vloer te verwijderen.

Hints

Marmeren vloer polijsten is moeilijk en arbeidsintensief en kan het beste gebeuren met minstens een twee-persoons bemanning: één om te malen, terwijl de andere houdt de vloer nat en zuigt de suspensie.

Controleer de diamant slijpen schijven vaak en ze te vervangen door vers zijn wanneer ze versleten naar beneden worden.

Vermijd het houden van de molen op één plaats, omdat dit hologrammen zal verlaten in de vloer.

Share This Post