Index / Huis / Hoe maak je uitschakelen van een Tire Sensor Light

Share This Post

Huis

Hoe maak je uitschakelen van een Tire Sensor Light

De band sensor licht waarschuwt u van lage luchtdruk in een van uw voertuigen banden. Terwijl autofabrikanten raden het controleren en aanpassen van uw bandenspanning elke twee weken, de realiteit is dat de meeste mensen niet doen. Mocht u uw bandens

Advertisement

De band sensor licht waarschuwt u van lage luchtdruk in een van uw voertuigen banden. Terwijl autofabrikanten raden het controleren en aanpassen van uw bandenspanning elke twee weken, de realiteit is dat de meeste mensen niet doen. Mocht u uw bandenspanning correct ingesteld te houden leidt tot slechte brandstofverbruik, afgekort levensduur van de banden en als het te lang links, ongevallen. De laatste zorg heeft geleid tot landelijke richtlijnen voor de controle van de bandenspanning systemen. Als het lampje brandt, moet u controleren en direct aanpassen van uw bandenspanning.

Wat je nodig hebt

  • Digitale bandenspanningsmeter

    Luchtslang aangesloten op perslucht bron

Open de deur van uw chauffeur en zoek de bandenspanning informatie over de VIN sticker. De VIN sticker is meestal op de achterrand van de deur, maar soms moet je vindt het in het kozijn. Sommige auto's, vrachtwagens en SUV's hebben ook de bandenspanning informatie gedrukt op een sticker aan de binnenzijde van de brandstof deur.

Controleer de bandenspanning op elke band met behulp van een digitale bandenspanningsmeter.

Stel de bandenspanning op de voorgeschreven bandenspanning per VIN sticker van uw voertuig met behulp van de luchtslang aangesloten op een persluchtbron.

Rijd het voertuig voor 5 mijl na het instellen van de bandenspanning en het licht dooft zodra het systeem controleert de druk en neemt nota van de banden op de juiste spanning.

Hints

Vertrouw niet op een stokje stijl analoge manometer omdat ze vaak steken en zijn meestal zeer onnauwkeurig.

Ga nooit in de aanbeveling druk op de zijkant van de band, want dat is de maximale druk van de band aankan, ongeacht het jaar, merk en model van het voertuig.

Share This Post