Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je Ugg Boots reinigen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je Ugg Boots reinigen

Hoe schoon te maken Ugg Boots. Ugg laarzen zijn zo gezellig en warm, je mag nooit willen ze uit te schakelen. De constante dragen leidt tot stof, vuil en geuren. U kunt gespecialiseerde Ugg producten te gebruiken om Ugg laarzen schoon te maken, of ge

Advertisement

Hoe schoon te maken Ugg Boots. Ugg laarzen zijn zo gezellig en warm, je mag nooit willen ze uit te schakelen. De constante dragen leidt tot stof, vuil en geuren. U kunt gespecialiseerde Ugg producten te gebruiken om Ugg laarzen schoon te maken, of gewoon gebruik maken van huishoudelijke producten zoals hieronder uiteengezet.

Wat je nodig hebt

Spons

Koud water

Bakpoeder

Papieren handdoeken of krant

Essentiële olie

Maïsmeel

Suède borstel of pluisvrije doek

Leder reiniger en conditioner

Stap 1

Gebruik koud water naar de buitenzijde van slechts de laarzen Bevochtig. Laat ze niet onder in water.

Stap 2

Verdun een reinigingsmiddel geschikt voor leer een oplossing van enerzijds schonere en één deel water vormen.

Stap 3

Apply oplossing voor een natte spons en voorzichtig buitenkant schoon laarzen '. Spoelen met schone spons gedrenkt in koud water.

stap 4

Stuff laarzen met papieren handdoeken of krant vorm te droog en niet in direct zonlicht of directe warmte vast te houden. Direct zonlicht of warmte krimp veroorzaken.

stap 5

Brush laarzen met een suède borstel of pluisvrije handdoek om de vleug te herstellen.

stap 6

Gebruik een mengsel van 2 theelepels. bakpoeder en 2 tl. maïsmeel te ontsmetten en te verzachten de binnenkant van de laarzen. Als u wilt, kunt u een paar druppels van een etherische olie toe te voegen aan een zoete geur te creëren. Schud het mengsel in de huid en laat het een nacht staan. Schud het teveel aan de volgende dag.

Hints

Reiniging en bescherming van producten die beschikbaar zijn vanaf Ugg bevatten Ugg Schapenvacht Cleaner en Conditioner.

Breng een water- en vuilafstotende coating om de laarzen om vlekken en vuil, zoals Ugg Schapenvacht water- en vuilafstotend te minimaliseren.

U kunt kopen vervanging inlegzolen voor Uggs - sommigen van hen wasbaar - dus als je laarzen een geurprobleem overwegen ter vervanging of het wassen van de zolen.

Soms is de laarzen een beetje krimpen na het wassen. Dit is normaal en je kunt verwachten dat ze terug uit te strekken wanneer je ze dragen.

Nooit Ugg laarzen in de wasmachine of droger.

De meeste Ugg laarzen zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis slijtage. weg te houden van extreme elementen, zoals regen en sneeuw, om je laarzen in tip-top conditie te houden.

Share This Post