Index / Ambachten / Hoe maak je Tulle Roses

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je Tulle Roses

Tulle rozen zijn delicaat, grillige en romantisch. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende delen van een zijde van een boeket lijstbelangrijkst. Tulle is een favoriet materiaal voor bruiloft decor, en tule rozen kan ook worden gebruikt om te klede

Advertisement

Tulle rozen zijn delicaat, grillige en romantisch. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende delen van een zijde van een boeket lijstbelangrijkst. Tulle is een favoriet materiaal voor bruiloft decor, en tule rozen kan ook worden gebruikt om te kleden bruiloft gunsten of decoraties.

Wat je nodig hebt

Tulle lint

Potlood

band

Heet lijmpistool

Lijm

Bloemen draad

Stap 1

Knip een stuk tule lint ongeveer een-en-een-half inch dik en tien inches lang. Losjes knoop ene uiteinde van de tule. Tape de staart van de knoop een potlood, ongeveer één inch van het einde.

Stap 2

Wikkel de tule rond het potlood boven de knoop. Houd de onderste rand van de tule strak om het potlood, maar laat de bovenste randen om losser te blijven. Doorgaan verpakking totdat u het einde van de tule te bereiken.

Stap 3

Lijm het einde van de tule naar de voorgaande laag onderaan, net boven de knoop. Laat de lijm goed drogen voordat u verder gaat met de volgende stap.

stap 4

Verlichten de tule omhoog en van het potlood heel langzaam, knijpen de bodem van de gewikkelde tule om het samen te houden. Zodra de tule is off van het potlood, zet de kneep onderkant van de bloem met bloemen boete draad.

stap 5

Plaats een hete lijm in het centrum van de bloem aan de verpakte tule bij elkaar te houden en een meer gesloten roos vorm. Plaats lijm op de onderkant van de verpakte waar de meerdere lagen tule zien. Lijmen in tussen de lagen zal helpen om de bloem van steeds te los of te ontrafelen.

stap 6

Ontkoppelen de knoop van het einde van de tule en wikkel deze extra stukje tule rond de basis van de bloem aan de bloemen draad te verbergen.

stap 7

Zodra de lijm volledig droog is, ventilator uit de top van de bloem naar een bloeiende lijken roos. Gebruik bloemen tape te beveiligen de tule steeg tot een stam of voeg zijde bladeren aan de basis van de bloem.

Hints

Gebruik een aantal van deze tule rozen samen in een decoratief boeket of middelpunt. Genesteld tussen zijde bladeren en gipskruid, maken ze een delicate en romantische stuk decor.

Share This Post