Index / Eten drinken / Hoe maak je Tortellini Soup

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je Tortellini Soup

Tortellini soep is een stevig alternatief voor andere soepen met pasta, zoals kip noodle of ramen noodle soep. Het vult je bowl met zo veel heerlijke ingrediënten, zal je denkt dat je een lepel en een vork te eten nodig hebben. Hier is het recept. Wa

Advertisement

Tortellini soep is een stevig alternatief voor andere soepen met pasta, zoals kip noodle of ramen noodle soep. Het vult je bowl met zo veel heerlijke ingrediënten, zal je denkt dat je een lepel en een vork te eten nodig hebben. Hier is het recept.

Wat je nodig hebt

Nederlandse oven of grote steelpan

3-5 plakjes gesneden spek (vers of voorgekookt)

1 kleine ui, gesnipperd

2 teentjes knoflook, fijngehakt

6 kopjes kippenbouillon (3 14-ounce blikjes)

2 pakketten van vers of bevroren tortellini

10 ounces van bevroren spinazie, ontdooid

Parmezaanse kaas (optioneel)

Bak de bacon op hoog vuur in een Nederlandse oven of grote pan tot ze knapperig. Als u gebruik maakt van voorgekookt voorverpakte spek, zet ze gewoon in de Nederlandse oven en ga naar stap 2 (geen behoefte om te koken op een hoog vuur).

Voeg de gehakte ui aan het spek en bak tot de ui zacht is. Als u niet beschikt over een verse ui hebben, diepgevroren gehakte ui werkt geweldig (gebruik ongeveer ½ kopje naar beker ¾).

Roer de gehakte knoflook toe en bak ongeveer 1 minuut (tot de knoflook is doorschijnend). Jarred, gehakte knoflook is een mooi alternatief voor verse knoflook (1 theelepel gelijk zal zijn aan 2 teentjes knoflook). De geur moet krijgen aardig nu.

Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook.

Roer de tortellini en laat 10 minuten koken.

Voeg de ontdooide spinazie toe en bak nog 3 minuten.

Serveer de tortellini soep gloeiend heet in soepkommen. Indien gewenst, bestrooi vers of geraspte Parmezaanse kaas bovenop.

Hints

In plaats van spinazie in het recept, probeer bevroren erwten.

In plaats van twee pakketten van hetzelfde tortellini, spelen met het recept en combineren twee smaken van tortellini.

Share This Post