Index / ouderschap / Hoe maak je Teen Respect End

Share This Post

ouderschap

Hoe maak je Teen Respect End

Tieners zijn vaak vechten voor de vrijheid terwijl de ouders alleen maar proberen om dingen onder controle te houden. Als je toegeven, zelfs een beetje, in uw beperkingen en regels, tieners meer respect tonen door op de envelop te zien wat ze weg kun

Advertisement

Tieners zijn vaak vechten voor de vrijheid terwijl de ouders alleen maar proberen om dingen onder controle te houden. Als je toegeven, zelfs een beetje, in uw beperkingen en regels, tieners meer respect tonen door op de envelop te zien wat ze weg kunnen komen. Sommige tieners tonen respect voor je gewoon om aandacht te krijgen, ook al is het negatieve aandacht. Einde teen gebrek aan respect, zoals backtalk, een slechte houding, sarcasme, en oneigenlijk omgangsvormen. Start vandaag nog en consistent blijven.

Stap 1

Neem het niet persoonlijk op. Dit is waar veel ouders in de problemen komen. Als je respect van uw tiener persoonlijk, kunt u het gevoel alsof ze je aanvallen. Als u gereserveerd die emotie, dat is makkelijker gezegd dan gedaan te stellen, zult u begrijpen er niets boos over te worden. Elke keer dat uw tiener toont gebrek aan respect op enigerlei wijze, in de eerste herinner jezelf om het niet persoonlijk op. Einde teen gebrek aan respect door te zeggen: "Ik weet niet tolereren wordt gesproken op die manier", en niet reageren op haar tot ze begint behoorlijk gedrag.

Stap 2

Het goede voorbeeld geven. Dit gaat samen met stap één. U moet uw tiener hoe om adequaat te gedragen tonen. Niet schreeuwen tegen uw tiener of te krijgen in argumenten met hem. Dit zal alleen maar erger maken. Het zal zijn gebrek aan respect te voeden, vooral naar u toe. Blijf kalm, en herinner jezelf het is niet persoonlijk. Laat hem zien hoe zich te gedragen door het tonen van respect voor anderen om je heen. Besteed aandacht aan je lichaamstaal, toon van de stem en wat je zegt. Als hij je ziet rollen je ogen, zal hij niets mis met het doen van het zelf te zien.

Stap 3

Negeer sommige gedragingen. Kies je gevechten. Anders zal je jezelf uitputten. Negeer mild gedrag, zoals eye-rolling, dramatische zuchten, slaapkamer deur dichtslaan, stampend de trap op en iets beweren is niet eerlijk.

stap 4

Voer uw kind in de begeleiding. Arme tiener gedrag zou kunnen voortkomen uit iets psychisch, zoals depressie, angst, attention-deficit disorder of oppositioneel opstandige gedragsstoornis. Heeft uw tiener geëvalueerd uit te sluiten iets medisch. Counseling kan ook helpen uw tiener uitdrukken haar gevoelens op een passende wijze. Doe mee aan de sessies met je tiener met elkaar om te praten over cruciale kwesties.

stap 5

Beloon positief gedrag. Einde teen gebrek aan respect door te kijken naar positief gedrag te belonen. Gebruik elke dag als een kans om uw tiener te vangen iets goeds te doen. Laat hem weten dat u trots op de positieve gedrag dat je betrapt hem het doen zijn, en dank hem voor het.

Hints

Gebruik militair of kostschool als een laatste redmiddel.

Maak een huisregels poster.

Consistent blijven.

Share This Post