Index / Eten drinken / Hoe maak je Tamales met voorbereide Polenta

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je Tamales met voorbereide Polenta

Polenta, een mengsel van maïsmeel en water, voegt textuur aan vele Italiaanse en Mexicaanse gerechten. Het toevoegen van polenta bereid om tamales creëert een pannekoek textuur in combinatie met de graanschillen. Tamale recepten verschillen per cultu

AdvertisementPolenta, een mengsel van maïsmeel en water, voegt textuur aan vele Italiaanse en Mexicaanse gerechten. Het toevoegen van polenta bereid om tamales creëert een pannekoek textuur in combinatie met de graanschillen. Tamale recepten verschillen per culturen en smaken, maar ze hebben allemaal de neiging om soortgelijke ingrediënten zoals maïs kaf, polenta en maïs gebruiken. U kunt wijzigen of ingrediënten toe te voegen aan elke Tamale recept om uw smaak, die de Tamale recept uitstekend op maat maakt aan te passen.

Wat je nodig hebt

3 korenaren met kaf

1 16-oz. gekoelde gebakken polenta in buis

Anti-aanbak koken spray

4 middelgrote gehakte tomaten van Rome

3 eetl. balsamico azijn

1 eetl. verse tijm

¾ theelepel. komijnzaad

¼ theel. zout

18 grote gekookte garnalen

Verwarm de oven voor op 450 graden.

Verwijder het kaf van het koren oren zorgvuldig. Probeer het kaf hele houden wanneer ze te verwijderen.

Was de schillen en zet ze opzij om te drogen. Verwijder de maïskorrels van de kolven met een scherp mes. U krijgt 2 kopjes maïskorrels nodig.

Snijd de polenta in 12 plakken dwars. Spuit een bakblik met anti-aanbak spray. Leg de polenta segmenten in een enkele laag in de pan.

Bak 15 tot 20 minuten tot de polenta goudbruin. Draai de polenta dan na 10 minuten zelfs het bakken mogelijk te maken.

Spuit een koekenpan met anti-aanbak spray. Kook de maïskorrels over een middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Zodra de pitten worden licht bruin, roer er de tomaten, azijn, tijm, komijn en zout.

Kook het mengsel gedurende 1 tot 2 minuten. Roer de gekookte garnalen toe en bak 5 minuten.

Overlap twee graanschillen op een bord. Plaats twee polenta schijfjes op de graanschillen, en schep de garnalen en maïs mengsel in de schillen. Vouw de tamales als een burrito zodat het mengsel wordt ingesloten in het koren kaf. Het is nu klaar om te eten.

Hints

Vervang de garnalen met gekookt varkensvlees of kip voor verschillende vlees gevulde tamales.

Share This Post