Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je Take Out een uitkering in contanten van een Rollover IRA

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je Take Out een uitkering in contanten van een Rollover IRA

Een rollover IRA is een soort van individuele pensioen rekening waarop u geld van een ander type pensioenplan, zoals winstdelingsregeling of een 401K plan. Als eigenaar van een rollover IRA, heeft u recht op het afsluiten van uw geld als je wilt. Ech

Advertisement

Een rollover IRA is een soort van individuele pensioen rekening waarop u geld van een ander type pensioenplan, zoals winstdelingsregeling of een 401K plan. Als eigenaar van een rollover IRA, heeft u recht op het afsluiten van uw geld als je wilt. Echter, moet u belasting betalen over het geld dat u nemen, en je zou een extra 10 procent belasting boete verschuldigd indien uw opname is voor de leeftijd van 59 1/2. De daadwerkelijke stappen om een ​​terugtrekking uit een rollover IRA nemen zijn vrij eenvoudig.

Bepalen hoeveel u wilt nemen. U vindt de exacte cijfer nodig wanneer u uw distributie te vragen.

Verkopen genoeg investeringen om uw aangevraagde uitkering. Als u al inactief contant geld in uw rollover IRA, kunt u gebruiken om uw distributie te maken, maar als je account volledig is geïnvesteerd, moet je genoeg hebt van uw beleggingen te verkopen, zodat u een uitkering in contanten kan nemen.

Vraag om een ​​IRA distributie vorm. Ongeacht wat firma houdt uw IRA, moet u een IRA distributie formulier in te vullen om een ​​uitkering in contanten van een rollover IRA te nemen. Uw financiële dienstverlener moet de distributie naar de Internal Revenue Service met behulp van de informatie te melden over deze vorm, met inbegrip van de vraag of u eventuele belastingen ingehouden op uw verdeling wilt bepalen.

Geef aan hoe u uw opname te ontvangen. Uw IRA distributie vorm zal geven je gewoonlijk opties voor de manier waarop u wilt dat uw geld opgeleverd, zoals via elektronische overschrijving naar een andere rekening of via een cheque.

Betaal uw belastingen. Uw rollover IRA distributie is het belastbaar inkomen, volgens de IRS. Uw financiële dienstverlener zal uw distributie op een 1099-R dat zowel u als de IRS ontvangt melden. Kopieer deze informatie om uw belastingaangifte. Betaal de extra 10 procent vroegtijdige terugtrekking boete als je het geld haalde voordat je draaide 59 1/2.

Hints

Nadat u de leeftijd van 70 1/2 te bereiken, IRS regelgeving vereist een verplichte uitkering van uw IRA elk jaar. Neem contact op met uw financieel adviseur of IRS Publicatie 590 om het bedrag dient u in te trekken bepalen.

Share This Post