Index / Cars / Hoe maak je Take Off a Car Bumper

Share This Post

Cars

Hoe maak je Take Off a Car Bumper

Weten hoe een auto bumper af te nemen kan handig zijn voor een paar redenen. Veel autobumpers hebben krassen, gebarsten verf, lijnen in de verf of vlekken die moeten worden herschilderd. Het verwijderen van de bumper maakt schilderij en repareren mak

Advertisement

Weten hoe een auto bumper af te nemen kan handig zijn voor een paar redenen. Veel autobumpers hebben krassen, gebarsten verf, lijnen in de verf of vlekken die moeten worden herschilderd. Het verwijderen van de bumper maakt schilderij en repareren makkelijker. Het installeren van aftermarket bumpers vraagt ​​ook om te weten hoe een auto bumper af te nemen. Leer hoe een auto bumper af te nemen en geld te besparen op de arbeid die het lichaam winkel je normaal zou in rekening brengen.

Wat je nodig hebt

Wrench set

Ratchet / socket set

schroevendraaiers

Voorbumper

Open de motorkap van uw auto. De meeste auto-bumpers hebben bouten of schroeven die kunnen worden benaderd vanuit onder de motorkap. De bovenkant van de bumper een rij schroeven aan het voorste midden van de wagen, daar waar de kap gesloten. Verwijder deze schroeven.

Kijk onder de rand van de voorzijde van de wagen aan het einde van de bumper. Er moeten plastic of metalen schroeven die een plastic schild om de bumper. Verwijder deze en de plastic schild. Doe hetzelfde aan de andere kant van de bumper en langs de gehele rand van de voorste bumper.

Trek de plastic schild naar beneden uit de weg als het niet helemaal uit komt. Reik achter de bumper op elke hoek en je moet een bout die de hoek van de bumper van de auto te vinden. Verwijder deze bouten. De bumper moet uit komen.

Achterbumper

Kijk onder de bumper aan de achterzijde van de auto en zoek de rij van kleine schroeven langs de rand van de bumper. Verwijder deze schroeven.

Zoek de bouten op de hoek van elke bumper en verwijder ze. De bouten aan de achterzijde van de bumper bij de top.

Open de kofferbak om alle resterende schroeven of bouten waarmee de bumper op de auto te vinden. De meeste van de schroeven aan de buitenzijde, maar de romp kan geopend moeten worden om ze te bereiken.

Share This Post