Index / Eten drinken / Hoe maak je Taco kruiden from Scratch

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je Taco kruiden from Scratch

Een handvol kruiden, sommige garnituren en een stapel van maïs tortilla's is alles wat je nodig hebt om gewoon rundergehakt te zetten in een leuke, gezinsvriendelijke taco nacht. Die kruiden komen vaak in de vorm van een gemengd pakket van de superma

AdvertisementEen handvol kruiden, sommige garnituren en een stapel van maïs tortilla's is alles wat je nodig hebt om gewoon rundergehakt te zetten in een leuke, gezinsvriendelijke taco nacht. Die kruiden komen vaak in de vorm van een gemengd pakket van de supermarkt, maar u kunt uw eigen gemakkelijk genoeg te maken. De ingrediënten komen vaak voor, goedkope kruiden, en ze te mengen duurt slechts een moment. Heb je de mogelijkheid om het mengsel aan te passen aan uw eigen smaak, en omzeilen van de natrium en additieven te vinden in veel van de commerciële producten.

De Major Flavors

Begin met je favoriete commerciële of zelfgemaakte chilipoeder voor uw taco kruiden. Dit biedt een basis van goed uitgebalanceerd smaken, en kan tot 1/3 tot 1/2 van het totaal. Voeg gelijke delen ui en knoflook poeder, aan het mengsel meer hartige maken. Samen kunnen ze variëren van 1/2 volume chilipoeder om een ​​gelijk volume. Komijn geeft de overblijvende grote smaak. U kunt een veel of weinig, afhankelijk van hoeveel u wilt zijn smaak te gebruiken. Het is vaak handig in dit stadium een ​​snuifje van het poeder koken met een stukje gehakt, en de smaak van het mengsel.

Het instellen van het Flavors

Als je merkt dat de smaken te intens, mellow de kruiden mengsel door het toevoegen van goede kwaliteit paprika, of een mengsel van regelmatige en gerookte paprika. Zodra u tevreden met zijn balans bent, kunt u het mengsel met een bescheiden hoeveelheden cayennepeper, ancho, chipotle of andere hete pepers, of met gedroogde oregano of tijm aan te passen. Sommige recepten oproep voor zout, maar het is meestal het beste om afzonderlijk toe te voegen dat voor een betere controle over het eindproduct. Als je wilt te mengen tot een grote partij, voeg een kleine lepel van maïszetmeel of arrowroot om je kruiden te helpen houden ze van aankoeken in de opslag.

Share This Post