Index / Huis / Hoe maak je Table Saw Push Sticks

Share This Post

Huis

Hoe maak je Table Saw Push Sticks

Wanneer u een smalle plank rippen op een tafel zag, moet je het duwen met een push-stick. De stick duwt het hout door de ruimte tussen het hek en het blad. De in de afbeelding stok is het type dat vaak wordt geleverd als een accessoire met een tafel

AdvertisementWanneer u een smalle plank rippen op een tafel zag, moet je het duwen met een push-stick. De stick duwt het hout door de ruimte tussen het hek en het blad. De in de afbeelding stok is het type dat vaak wordt geleverd als een accessoire met een tafel zag. Het werkt maar het is niet de beste manier om het werk te duwen ingedrukt tegelijk. Je leert hoe je een betere push-stick te maken.

Wat je nodig hebt

  • Restjes multiplex

    Saber of lintzaag

Vind of snijd een stuk triplex dat breder is dan de hoogte van de parallelaanslag op uw tablesaw. Het stuk moet ten minste acht of tien inches lang.Knip een lange inkeping aan de onderkant met de lintzaag of sabel zaag. U wilt een projectie dat de achterrand van de raad van bestuur zal haak zoals u het duwen verlaat.Rond de hoeken, vooral de achterste hoek, en alle randen te breken om het meer comfortabel te houden.

Gebruik de stick te duwen en houd uw werk als je het snijden.Zoek een stuk schroot triplex ongeveer drie inches wijder dan de hoogte van uw rip hek, en over een voet lang.Schei uit om deze vorm met uw decoupeerzaag of lintzaag.

Laat een klein uitsteeksel aan de onderzijde aan de achterrand, rechts in deze foto's.

Breek alle randen met schuurpapier.

Gebruik de stok zoals hier getoond. Het houdt de voorraad naar beneden als het duwt. Het is comfortabel om vast te houden en het houdt je vingers uit de buurt van het mes.Hints

De bewaker werd verwijderd uit deze zaag voor de duidelijkheid. Gebruik altijd de bewaker die bij uw zaag kwam toen je het rippen voorraad.

Share This Post