Index / tech / Hoe maak je Stuur een voicemail via Sprint

Share This Post

tech

Hoe maak je Stuur een voicemail via Sprint

Leren hoe je voicemail te sturen is essentieel voor een succesvolle telefoon-naar-telefoon voice-communicatie, in het bijzonder wanneer een contactpersoon niet tekstberichten wordt gebruikt. Hoewel je regelmatig voicemail kunt sturen op een Sprint te

Advertisement

Leren hoe je voicemail te sturen is essentieel voor een succesvolle telefoon-naar-telefoon voice-communicatie, in het bijzonder wanneer een contactpersoon niet tekstberichten wordt gebruikt. Hoewel je regelmatig voicemail kunt sturen op een Sprint telefoon door te bellen naar uw gewenste ontvanger en het verlaten van een bericht in na de vooraf bepaald aantal ringen, op bepaalde apparaten kunt u ook sturen vooraf opgenomen voicemail. Deze functie heet Visual Voicemail, en sommige Sprint plannen omvatten het gratis. Raadpleeg uw mobiele plan om te bepalen of Visual Voicemail is ingeschakeld op uw account.

Druk op "Thuis", tap "Main" in het beginscherm en tik "Voicemail."

Tik op het pictogram "+".

Tik op het tabblad 'Contacten' of blader door je belgeschiedenis en selecteer de persoon aan wie u het voicemail-bericht te verzenden. Als de persoon niet in een van deze locaties wordt vermeld, voert u de persoon die het telefoonnummer met behulp van het on-screen toetsenbord, en druk vervolgens op "Klaar."

Begin met het opnemen van het voicemailbericht. Wanneer u klaar bent, tikt u op de "Stop" knop. Tik op de "Play" knop om de voicemail bekijken voordat u het verzendt.

Stel optionele urgentie en privacy-instellingen voor de voicemail. Tik en sleep de "Urgentie" schuifknop naar de positie te markeren de boodschap urgent. Tik en sleep de "Privacy" schuifknop in de stand naar de voicemail als privé te markeren.

Tik op "Bericht verzenden" naar de voicemail te sturen.

Share This Post