Index / internet / Hoe maak je Stuur een bloem op Facebook

Share This Post

internet

Hoe maak je Stuur een bloem op Facebook

Facebook is meer dan alleen het prikbord dat het begon te zijn. Externe bedrijven zijn voortdurend het maken van games en apps voor Facebook-gebruikers om te proberen, elk strijden om aandacht en tijd gebruikers. Gift apps zijn een relatieve nieuwkom

AdvertisementFacebook is meer dan alleen het prikbord dat het begon te zijn. Externe bedrijven zijn voortdurend het maken van games en apps voor Facebook-gebruikers om te proberen, elk strijden om aandacht en tijd gebruikers. Gift apps zijn een relatieve nieuwkomer in de Facebook-interface. U kunt inloggen op de app, net als u andere Facebook-spel of activiteit te doen en kies een bloem aan iemand te sturen op uw lijst met vrienden. Hoe meer bloemen u verzendt, de grotere variant die u zult hebben als u de volgende partij te kiezen. Voor kennismaking verjaardagen of gewoon om gewoon hallo te zeggen, bloemen op Facebook zijn een aangename kleine verrassing om mensen op uw lijst te sturen.

Ga naar uw Facebook-pagina en doe een interne zoekopdracht "Stuur bloemen op Facebook." U krijgt een pop-up te krijgen vragen om uw toestemming om informatie te sturen, net als bij elke Facebook-app.

Klik op de link in te stemmen met informatie te sturen en u zal worden genomen om de Send Flowers on Facebook-pagina. Kijk naar beneden naar het midden van de pagina om de verscheidenheid aan bloemen waaruit u kunt kiezen te zien.

Klik op de radio knop naast de bloemen die u kiest. Merk op dat u alleen zal moeten zes verschillende bloemen beschikbaar op dit moment. Scroll naar beneden om de lijst van uw Facebook-vrienden.

Klik op het vakje naast de naam van iedereen die je wilt deze bijzondere bloem keuze te sturen. De namen verschijnt in het vak aan de onderkant van de lijst.

Klik onder de lijst met de namen van de "Stuur bloemen aanvragen". Klik op 'Verzenden' op het voorbeeldscherm popup. Uw bloemen zijn inmiddels verzonden. Zoals met de meeste Facebook apps, krijg je een pop-up geeft u de mogelijkheid om dit feit te publiceren aan uw muur of over te slaan krijgen. Klik op de juiste knop en je klaar bent met de app voor nu.

Hints

Log in en stuur bloemen elke dag om toegang tot meer bloemen te krijgen om te verzenden.

Klik op het vraagteken onder je unlocked percentage verklaring in het midden van de pagina om andere manieren van nivellering naar boven en het vinden van meer bloemen te zien.

Share This Post