Index / Ambachten / Hoe maak je strepen op een Kapper Pool

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je strepen op een Kapper Pool

Met een paal en een beetje verf, kunt u kleurrijke strepen op een kapper pole te maken. Barber polen kunnen rode strepen of rode en blauwe afwisselende strepen hebben. De strepen op de paal een belangrijke betekenis. Rode strepen vertegenwoordigen he

AdvertisementMet een paal en een beetje verf, kunt u kleurrijke strepen op een kapper pole te maken. Barber polen kunnen rode strepen of rode en blauwe afwisselende strepen hebben. De strepen op de paal een belangrijke betekenis. Rode strepen vertegenwoordigen het bloed werk dat kappers zou presteren in de oudheid als een kapper ook zou werken als chirurg. Blauwe strepen werden later toegevoegd aderen lichaam vertegenwoordigen.

Wat je nodig hebt

Painter's afplakband

Heerser

rode verf

blauwe verf

schroevedraaier

roeren stok

Penseel

Vanaf de bovenkant van de paal met de schilder masking tape. Gebruik 2-inch tape als u alleen rode strepen op de paal plaatst. Als u het toevoegen van blauwe strepen, van toepassing 1-inch tape.

Plaats de tape op een hoek van 45 graden als je het wikkelen rond de paal. Meet 1-inch ruimte tussen spiraal tape voor de rode en blauwe strepen, of een 2-inch ruimte voor alleen de rode strepen.

Pop het deksel van de rode blik verf met behulp van een schroevendraaier. Plaats een roeren stok in de verf en meng.

Dompel de kwast in de rode verf. Verf in de ruimtes tussen de tape. Voeg de blauwe kleur tussen de strepen van rood naar de afwisselende effect te creƫren.

Laat de verf drogen. Trek de tape van de pool op de witte strepen tussen de rode en blauwe verf strepen te onthullen.

Hints

Op basis van hoe dun de paal materiaal is, kun je verlichting binnen toe te voegen aan de paal 's nachts te verlichten. U kunt zich ook hechten van een motor op de paal draai te maken, waardoor de illusie van de bewegende strepen.

Share This Post