Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je Stinky Tennis Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je Stinky Tennis Shoes Reinig

Moe van het hebben van die constante geur van voeten in uw huis elke keer dat u uit te werken of ga voor een run? Nou, ballingschap uw tennis schoenen aan de front porch niet langer! Hier zijn een paar grote opties over hoe om zich te ontdoen van die

AdvertisementMoe van het hebben van die constante geur van voeten in uw huis elke keer dat u uit te werken of ga voor een run? Nou, ballingschap uw tennis schoenen aan de front porch niet langer! Hier zijn een paar grote opties over hoe om zich te ontdoen van die geur uit je stinkende tennisschoenen.

Wat je nodig hebt

desinfecteren nevel

Clorox Clean-Up

Handdoek

Spons

Wasmachine

Droger

Probeer een huishouden spray die de eliminatie van bacteriën adverteert. Zweetvoeten wordt veroorzaakt door bacteriën op je voeten die krijgen verergerd een geur vrij te geven. Dit wordt meestal veroorzaakt door de toegevoerde warmte en vocht bij een training of hardlopen (of alleen werken hele dag). U kunt gebruik maken van zowat elke ontsmettingsmiddel. Als uw tennis schoenen zijn wit, probeer dan een goede spray van Clorox desinfecterende spray. Als uw tennis schoenen zijn gekleurd, doorgaan tot in stap 3 of gebruik een spray die niet bleken bevat.

Breng in de grote geweer van alle schoonmaakmiddelen wapens, Clorox Clean Up, indien de spray is gewoon niet genoeg. Meng ongeveer 2 dopjes van het bleekmiddel in ongeveer 4 kopjes water. Bevochtig een spons of een handdoek en veeg de binnenkant van de schoenen. Wees voorzichtig zijn om dit te doen op een oppervlak dat het bleekmiddel heeft geen invloed op, en draag kleding die je het niet erg te krijgen geruïneerd als sommige van de bleekwater zou moeten gebeuren op jou te krijgen.

Probeer de wasmachine methode als de bovengenoemde bleekmiddel methoden niet werken, of als je tennis schoenen zijn gekleurd. Zet uw schoenen in de wasmachine met ofwel een belasting van handdoeken of een belasting van jeans (dit zorgt ervoor dat uw wasmachine / droger uit te gaan uit balans). Was ze op een regelmatige cyclus met reguliere wasmiddel.

Gebruik uw huishouden droger om uw schoenen te drogen. Uw droger bereikt temperaturen die vaak een deel van de bacteriën die kunnen worden veroorzaakt de geuren in uw schoenen kunnen doden. U kunt ook laat uw schoenen lucht droog, maar een droger kost veel minder tijd, het krijgen van u terug in de sportschool die veel sneller.

Controleer uw resultaten. Afhankelijk van het type en de kwaliteit van schoenen, sommige methoden zou kunnen verlaten je schoenen geruïneerd. Echter, als je schoenen rook slecht genoeg is, heb je waarschijnlijk zou hebben gehad om een ​​nieuw paar hoe dan ook te kopen, dus het is het proberen om ze schoon te maken de moeite waard.

Hints

Gebruik altijd bleekmiddel in goed geventileerde ruimtes en draag altijd handschoenen.

Investeer in geur eters of schoenen die laat je voeten ademen. Dit zal helpen voorkomen dat de geuren terugkomen.

Meng nooit enige andere schoonmaakmiddelen met bleekwater. Dit kan leiden tot potentieel dodelijke gas dampen.

Share This Post