Index / Tuin / Hoe maak je Stacking Bloempotten Stand

Share This Post

Tuin

Hoe maak je Stacking Bloempotten Stand

Een stapel van bloempotten creëert een centraal punt in uw tuin. Deze verticale structuur kan worden gevuld met exotische tropische bloemen, overloop kruipende wijnstokken, aardbeien, kruiden of verschillende planten. Bij het kiezen van planten, op z

AdvertisementEen stapel van bloempotten creëert een centraal punt in uw tuin. Deze verticale structuur kan worden gevuld met exotische tropische bloemen, overloop kruipende wijnstokken, aardbeien, kruiden of verschillende planten. Bij het kiezen van planten, op zoek naar hun licht en water behoeften en koppelen ze dienovereenkomstig. Gebruik klei of plastic potten in allemaal even groot, of beginnen met een grote pot, het stapelen van steeds kleinere potten als je omhoog gaat. Welke manier u besluit om uw stapelen bloempot stand te maken, is het eindresultaat ziet er onmogelijk gekanteld.

Wat je nodig hebt

  • Bloempotten (5-9)

    Versterking van de bar (1/2 inch in diameter)

    Potgrond

    Planten

Wis een gebied buiten voor uw gestapelde bloempot stand. Controleer of het zal zijn op de begane grond en vervolgens alle onkruid te verwijderen uit het gebied.

Hamer een lang stuk betonstaal (wapening) in de grond. Meet de lengte die u nodig heeft door het berekenen van de hoogte van al uw potten. Voeg een extra 2 voeten berekeningen die overeenkomt met het deel dat zal houden de gestapelde potten stabiel in de bodem.

Zet de grootste pot op de wapening, zodat het ligt plat op de grond met de staak door de drainage gat. Giet landschap rots in de pot. Vul het halverwege een zware voet te bieden en laat het water af te voeren.

Rijg de volgende pot door de afvoer gat in de wapening. Kantel het aan de ene kant en vul dan 3/4 van de weg met potgrond. Vul niet naar de top, omdat de pot zal worden gekanteld en de bodem kan worden gemorst bij het water geven. Deel van de basis van de pot zal rusten op de bodem van de eerste pot bij een 45 graden.

Blijven toevoegen potten, kantelen elk in verschillende richtingen en hoeken. Vul met de bodem als je gaat.

Plant bloemen als je de potten te vullen met aarde, of wacht tot de structuur is voltooid. Laat een deel van de bodem unplanted in de onderste potten zodat de volgende bloempot kan rusten op.

Hints

Plastic potten kan ook worden gebruikt. Ze zijn lichter dan klei potten.

Gestapelde bloempotten kan ook worden gemaakt haak van een herder uit te hangen. In plaats van het steken van de wapening in de grond; Buig een lus aan de onderkant om het te houden op de bodem pot. Zodra de top pot wordt gelegd op, buig een lus aan de bovenkant en hangen van een sterke boomtak of haak herder.

Neem de gestapelde potten uit elkaar als je in een gebied met strenge winters wonen. Til elke pot van de wapening en op te slaan in een warmere omgeving.

Share This Post