Index / Elektronica / Hoe maak je SMS-berichten Undelete

Share This Post

Elektronica

Hoe maak je SMS-berichten Undelete

Zowat iedereen heeft een kort bericht (SMS) SMS-bericht verwijderd uit een mobiele telefoon, pas later te beseffen dat was nog steeds nodig. Afhankelijk van hoe lang het SMS-bericht is verwijderd, kan het mogelijk zijn te halen. Om een ​​SMS-bericht

AdvertisementZowat iedereen heeft een kort bericht (SMS) SMS-bericht verwijderd uit een mobiele telefoon, pas later te beseffen dat was nog steeds nodig. Afhankelijk van hoe lang het SMS-bericht is verwijderd, kan het mogelijk zijn te halen. Om een ​​SMS-bericht undelete, zal een data recovery utility moeten worden gedownload en geïnstalleerd. Het hulpprogramma zal geheugen van de telefoon te scannen en te reconstrueren de geschrapte tekstberichten.

Dial 611 van de mobiele telefoon contact op te nemen van uw provider klantenservice. Verzoek om uw verwijderde sms-berichten hebben gemaild of afgedrukt en verstuurd.

Als uw provider niet verwijderde berichten zal aanbieden, navigeer naar een website die een SMS-recovery tool biedt. Download en installeer een SMS nut zoals "Infinity SIM Editor" of "Data Doctor Recovery."

Via USB-kabel, sluit u uw telefoon aan op uw computer. Schaf een USB SIM-kaartlezer als uw telefoon een USB-connector heeft. Verwijder de SIM-kaart uit de telefoon en plaats deze in de achterkant van de kaartlezer. Sluit de kaartlezer aan een vrije USB-poort van uw computer.

Open het SMS recovery utility. Klik op 'Extra'. Selecteer "Lees Verwijderde SMS." Blader door de lijst van teruggewonnen sms-berichten en vind degene die u wilt herstellen. Met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer "Undelete."

Om alle eerder verwijderde berichten te herstellen, klikt u op "Tools" en kies "Undelete alle SMS." Klik op "OK" om de berichten terug te keren naar de telefoon SMS-inbox.

Hints

Niet alle SMS-recovery programma's werken identically.Check de documentatie die wordt geleverd met de software voor deze opties.

Als u ontdekt dat je mist de benodigde berichten, stoppen met het verzenden of onmiddellijk verwijderen van tekstberichten. Voortzetting dit kan leiden berichten van de telefoon worden overschreven met nieuwe gegevens Bovendien zal het bericht (en) kunnen niet worden teruggehaald. Veel mobiele service providers zullen niet geven kopieën van SMS-berichten zonder een gerechtelijk bevel.

Share This Post