Index / tech / Hoe maak je Sluit een Teac EQA-10 Equalizer

Share This Post

tech

Hoe maak je Sluit een Teac EQA-10 Equalizer

TEAC EQA-10 is een stereo grafische equalizer met in totaal 10 verstelbare banden voor elk van de linker- en rechterkanalen. Het bevat drie afzonderlijke ingangen en schakelbare modi voor live-en tape controle doeleinden. De LED-display toont de pres

Advertisement

TEAC EQA-10 is een stereo grafische equalizer met in totaal 10 verstelbare banden voor elk van de linker- en rechterkanalen. Het bevat drie afzonderlijke ingangen en schakelbare modi voor live-en tape controle doeleinden. De LED-display toont de prestaties van het toestel in alle frequentiebanden, en het knippen van de indicatoren boven elk van de winst sliders aangeven of er sprake is van overbelasting kanalen.

Wat je nodig hebt

RCA phono leads

PreAmp Mode

Zorg ervoor dat de versterker en de EQA-10 zijn beide uitgeschakeld. Draai de gain en master volume op de versterker naar nul. Zet alle EQ schuivers op de EQA-10 naar de centrale "nullijn".

Controleer de achterzijde van de versterker paneel voor de typen verbindingen beschikbaar. Voor home audio gebruik, de "PreAmp" sockets de voorkeur. Aansluiten van de EQA-10 met behulp van deze aansluitingen wordt de EQ-effecten toepassen op alle andere apparaten aangesloten op uw versterker, zonder onderbreking van het signaal keten. Sluit de "PreAmp Out" aansluitingen op de "Input" aansluitingen op de achterkant van de EQA-10. Sluit de "Output" aansluitingen op de EQA-10 naar de "PreAmp In 'aansluitingen op de achterkant van de versterker.

Schakel de versterker en schakelaar op de EQA-10 door op de "Power" knop aan de linkerkant van het voorpaneel. Gebruik de versterker als normaal en pas de schuifregelaars op de EQA-10 naar de gewenste-klankvorming gevolgen voor uw muziek te maken.

Tape Monitor Mode

Gebruik tape monitor mode als uw versterker een set PreAmp connecties heeft. Sluit de "Line In" ingangen aan de achterzijde van de EQA-10 naar de "Tape Deck" uitgangen aan de achterzijde van de versterker. Sluit de "Tape Deck" ingangen van de versterker naar de EQA-10 "Line Out" sockets.

Schakel de "Tape Monitor" modus op de versterker. Schakel de "Tape" schakelaar aan de rechterkant van de EQA-10 paneel om "On".

Speel wat muziek via de versterker om ervoor te zorgen alle aansluitingen correct zijn. Niet alle fabrikanten gebruiken dezelfde conventies voor "Input" en "Output". Sommigen van hen gebruiken het tegenovergestelde definitie, wat betekent dat de verbindingen allemaal moeten worden omgekeerd om de juiste signaalpad te verkrijgen. Als je de LED-display aan de voorkant van de EQA-10 bewegende kunt zien, is het toestel het ontvangen van een goede ingang bron.

Share This Post