Index / Huis / Hoe maak je Sluit een home cinema op een versterker

Share This Post

Huis

Hoe maak je Sluit een home cinema op een versterker

De luidsprekers van uw home theater systeem zijn de laatste link. Zij bieden de omhullende, realistische wrap-around geluid dat je in het midden van de actie als je een film kijkt. De versterker voert de niet-minder belangrijke rol zenden het signaal

AdvertisementDe luidsprekers van uw home theater systeem zijn de laatste link. Zij bieden de omhullende, realistische wrap-around geluid dat je in het midden van de actie als je een film kijkt. De versterker voert de niet-minder belangrijke rol zenden het signaal naar de home cinema luidsprekers. Het is essentieel dat u de versterker goed aan te sluiten op uw home cinema.

Wat je nodig hebt

  • luidsprekerkabel

    Draadsnijders

    Wire strippers

    subwooferkabel

Indeling lengten van luidsprekerkabel uit elk van de luidsprekers in uw systeem aan de achterzijde van de versterker, die voldoen aan het pad dat u wilt dat de luidsprekerkabel te volgen - bijvoorbeeld rond de omtrek van de kamer. Snijd de luidsprekerkabel op lengte met draad cutters.

Uit elkaar te trekken de twee kabels aan elk uiteinde van elke luidsprekerkabel met uw vingers en verwijder 1/2 inch van de isolatie van de uiteinden van elke draad.

Duw in de rode aansluiting op de achterkant van elke luidspreker en steek het blote uiteinde van de luidsprekerkabel lood gemarkeerd met + merken. Leg de andere leiding in de zwarte terminal. Sluit alle luidsprekers op dezelfde manier.

Sluit de luidsprekerkabels aan de versterker einde aan de luidsprekeraansluitingen van de versterker. Er zal een set van luidsprekeraansluitingen voor elke luidspreker, gemarkeerd met de locatie van de spreker het is aangewezen aan de macht zijn - bijvoorbeeld "R Front" voor de rechter voorluidsprekers. De aansluitingen op de versterker zal vergelijkbaar zijn met de aansluitingen op de luidsprekers zijn.

Sluit een subwoofer kabel in de "Sub Out" aansluiting op de versterker. Steek het andere uiteinde van de kabel in de "Line In" aansluiting op de subwoofer.

Share This Post