Index / Ambachten / Hoe maak je Semi-Transparent Stain Thicken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je Semi-Transparent Stain Thicken

Semi-transparante beits bestaat uit twee hoofdbestanddelen: oplosmiddel en vaste stoffen. Het oplosmiddel is het voertuig dat de vaste stoffen het hout draagt. Het oplosmiddel verdampt, waardoor de vaste stoffen te zinken in de houtnerf te kleuren. A

AdvertisementSemi-transparante beits bestaat uit twee hoofdbestanddelen: oplosmiddel en vaste stoffen. Het oplosmiddel is het voertuig dat de vaste stoffen het hout draagt. Het oplosmiddel verdampt, waardoor de vaste stoffen te zinken in de houtnerf te kleuren. Als uw vlek lijkt waterig of dun, of je hout kleuring te licht is, kunt u de concentratie vaste stoffen te verhogen door het verdikken van de vlek. Semi-transparante beits heeft niet veel vaste stoffen om mee te beginnen. U hoeft niet om iets toe te voegen aan het dikker te maken, slechts enkele oplosmiddel te verwijderen.

Wat je nodig hebt

Clean gallon kan

Stok

Kleding

Verwijder het deksel van het blik vlek. Laat de vlek kan zelf zitten in een goed geventileerde ruimte voor 72 uur, zodat de vaste stoffen kan bezinken en vormen een laag op de bodem van het blik.

Pour eenderde van het oplosmiddel van de bovenkant van het blikje in een schoon blik.

Roer het resterende oplosmiddel met een stok. Breng wat van de vlek op een kladje stuk schroot hout met een doek. Laat het drogen gedurende 15 minuten.

Herhaal stap één en twee als vlek is niet dik genoeg is, of donker genoeg.

Hints

Als uw vlek krijgt te dik, zet een aantal oplosmiddel terug in het blik te dun het tot de consistentie is precies goed.

Gebruik de ademhaling en de bescherming van de ogen en het gebruik vlekken alleen in goed geventileerde ruimtes.

Share This Post