Index / Huis / Hoe maak je scherm onder een Deck

Share This Post

Huis

Hoe maak je scherm onder een Deck

Dekken hebben vaak een veel horizontale ruimte onder hen. Meestal is deze ruimte is moeilijk te gebruiken en kan een probleem met kinderen en dieren onder het dek te kruipen. Dit type van milieu heeft blootgesteld spijkers en schroeven, en het kan sp

Advertisement

Dekken hebben vaak een veel horizontale ruimte onder hen. Meestal is deze ruimte is moeilijk te gebruiken en kan een probleem met kinderen en dieren onder het dek te kruipen. Dit type van milieu heeft blootgesteld spijkers en schroeven, en het kan spinnen waarin kinderen kunnen verwonden haven. Screening van de onderzijde van een dek zal een dek er aantrekkelijker en voor veiligheid.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Rechte rand

  Potlood

  Behandelde 2-inch met 4-inch boards

  Tafelzaag

  Vermogen schroevendraaier

  dek schroeven

  Niveau

  Boor (optioneel)

  Behandelde 1-inch met 4-inch boards

  schaduwdoek

  Shears

  Nietmachine

Meet, merk en gesneden met behulp van een tafel zag de behandelde 2-inch met 4-inch boards te passen tussen het dek functies bij 2 inch boven het maaiveld of direct boven uw betonnen pijlers (als je deck maakt gebruik van boven pieren leerjaar).

Schroef de 2-inch met 4-inch platen in het dek berichten met behulp van het dek schroeven. U kan nodig zijn om piloot gaten te boren voor een aantal houtsoorten. Uw framing moet aansluiten bij het dek framing. Controleer op niveau. Deze borden worden extra framing verstrekt wanneer u uw scherm te installeren.

Meet, merk en snijd de 2-inch met 4-inch behandeld boards om verticaal te passen tussen je berichten als je berichten zijn meer dan 4-voeten uit elkaar. Verdeel de ruimte tussen de palen gelijkmatig om uw steun stud lokaliseren. Schroef deze in de onderlat en het dek met behulp van decking schroeven.

Snijd heavy duty schaduwdoek te passen tussen de 1-inch met 4-inch boards en uw framing als je ook nodig hebt om uw huis te beschermen tegen wespennesten of andere insecten. Gewoon nietje het doek op zijn plaats totdat je schroef je borden in positie.

Snijd de 1-inch met 4-inch behandeld borden naar het dek en rang passen bij verticaal gemonteerd. Laat 3/8-inch tussen de planken voor uitbreiding. Controleer elk bord voor niveau- en schroef de screening planken direct in het dek framing en de nieuwe framing planken met behulp van terrasplanken schroeven. Door de montage van de planken verticaal zul je in staat om de vorm van de onderkant van de individuele boards om de rang te passen, waardoor elke oneven gaten in de screening.

Hints

Seal uw screening elke twee tot drie jaar wanneer u uw deck te verzegelen. Andere materialen kunnen worden gebruikt als screening zoals rooster of niet-houtproducten.

Share This Post