Index / Eten drinken / Hoe maak je Ro * Tel Chicken Spaghetti

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je Ro * Tel Chicken Spaghetti

milde smaak Pasta biedt een goed uitgangspunt voor vele gerechten wanneer deze is gekoppeld met vlees, kaas, groenten, vis en sauzen. Ro Tel Kip Spaghetti is een goed voorbeeld van wat kan worden gedaan met een paar eenvoudige ingrediënten, terwijl o

Advertisementmilde smaak Pasta biedt een goed uitgangspunt voor vele gerechten wanneer deze is gekoppeld met vlees, kaas, groenten, vis en sauzen. Ro Tel Kip Spaghetti is een goed voorbeeld van wat kan worden gedaan met een paar eenvoudige ingrediënten, terwijl ook het oplossen van de kok eeuwige dilemma van het bedenken van een nieuwe en heerlijke manier om de zelfde oude kip voor te bereiden. De Ro Tel lijn van producten omvat de in blokjes gesneden tomaten met groene pepers dat hun onderscheidende Tex-Mex kruidigheid leveren aan dit recept, en de Velveeta merk gepasteuriseerde proces kaas eten biedt romigheid het gerecht's.

Wat je nodig hebt

1 pond kipfilet borsten

2 eetl. plantaardige olie

grote koekenpan

1 pond spaghetti

grote pot

1 pond Velveeta

1 blik crème van kippensoep of crème van champignonsoep

1/2 kopje melk

1 blik Ro * Tel tomaten met pepers

Grote kom

9-by-13-inch ovenschaal

Spray pan coating

Snijd zonder been kipfilets in 1/2-inch blokjes.Verhit de olie in grote koekenpan en bak kip op een matig vuur tot ze goudbruin en gaar, of ongeveer 5 tot 7 minuten. Verwijderen uit de pan en zet apart.

Cook spaghetti in grote pan met kokend gezouten water beetgaar, of net gaar. Laat ze goed uitlekken en zet apart.

Snijd Velveeta kaas in kleine blokjes en leg in grote microwaveable kom en hitte op hoge tot net gesmolten.

Roer crème van kip of crème van champignonsoep in de gesmolten kaas en meng grondig. Voeg een beetje melk als de saus lijkt te dik.

Giet de Ro * Tel tomaten, het reserveren van een deel van het sap, en voeg ze toe aan de kaassaus mengsel. Goed mengen.

Voeg de uitgelekte spaghetti en de gebakken kip met de kaassaus in de grote kom en roer tot goed gemengd.

Giet het mengsel in de ovenschaal die is bespoten met pan coating, en bak ontdekt bij 375 F 30 tot 40 minuten of tot de bovenkant bubbels en gouden.

Hints

U kunt gemakkelijk variëren dit gerecht door sauteing uien, groene of rode paprika en champignons met de kip blokjes.

Als u liever een minder pittig gerecht, vervangen vlakte in blokjes gesneden tomaten voor het Ro * Tel tomaten met pepers. U kunt ook store-merk gepasteuriseerde proces kaas eten in plaats van Velveeta gebruiken.

Het gerecht kan volledig worden voorbereid op het fornuis top, het elimineren van de bakstap. Enkel ben zeker om al uw ingrediënten heet te houden tot de laatste mengen.

Om de kooktijd te besparen, vervangen door het vlees van een winkel koopt rotisserie kip.

Share This Post