Index / Cars / Hoe maak je Remote Start een voorraad Chevy Silverado

Share This Post

Cars

Hoe maak je Remote Start een voorraad Chevy Silverado

remote start de voorraad Silverado's systeem kunt u de motor van de truck crank van een afstand. Dit is ideaal voor de koude ochtenden wanneer u wilt truck op te warmen voor een paar minuten. U kunt de Silverado niet rijden terwijl het draait in afge

Advertisement

remote start de voorraad Silverado's systeem kunt u de motor van de truck crank van een afstand. Dit is ideaal voor de koude ochtenden wanneer u wilt truck op te warmen voor een paar minuten. U kunt de Silverado niet rijden terwijl het draait in afgelegen start mode. De Chevy Silverado's fabriek afgelegen begin optie wordt geïntegreerd met de afstandsbediening sleutelhanger, waardoor het gebruik van het systeem op afstand starten van de truck eenvoudig.

Controleer of u zich binnen loopafstand van de Silverado de afstandsbediening start's. De afstandsbediening start moet up-functie tot 90 voet weg. Houd de afstandsbediening start fob in de lucht en richt deze naar de Silverado.

Druk op de "Lock" knop op de afstandsbediening start fob. Onmiddellijk na te doen, druk en houd de knop "Start" gedurende ongeveer vier seconden. De startknop is de bovenste knop aan de fob. Het is geïdentificeerd door een halve cirkel icoon. De parkeerplaats lichten gaan aan, en dan is de Silverado's motor wordt gestart.

Druk nogmaals op de knop "Start" om de Silverado uit te schakelen met behulp van de afstandsbediening start fob. U kunt ook ontgrendelen de portieren, voert u de Silverado, en steek de sleutel en draai hem op "On" en vervolgens "Off" naar de externe start te annuleren.

Share This Post