Index / Sport en fitness / Hoe maak je Remmen op een BMX Bike Install

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je Remmen op een BMX Bike Install

De remmen op een BMX fiets vertragen wanneer je gaat te snel, een nuttige veiligheidsvoorziening op de baan als op de skate park. Echter, veel freestyle BMX verzenden zonder remmen geïnstalleerd, en vele fiets fabrikanten eisen dat u het remsysteem t

AdvertisementDe remmen op een BMX fiets vertragen wanneer je gaat te snel, een nuttige veiligheidsvoorziening op de baan als op de skate park. Echter, veel freestyle BMX verzenden zonder remmen geïnstalleerd, en vele fiets fabrikanten eisen dat u het remsysteem te monteren uzelf bij het samenstellen van de fiets. Ride veilig en effectief door het installeren en gebruiken van de remmen op uw BMX fiets.

Wat je nodig hebt

Basic tool set

Inbussleutel set

BMX-fiets

BMX remmen

Zet de fiets op het stuur en de zitting, zodat het niet in de buurt zal bewegen of omvallen terwijl u werkt. Als het frame van de fiets heeft geen plastic houders of covers op de voorrem te monteren of achterrem bazen (die steken van de liggende of staande achtervork), te verwijderen en gooi ze weg.

Verwijder de handvatten van het stuur. Schuif de remhendel op zijn plaats in de bars en draai de remhendel stuur klemmen met behulp van een inbussleutel, een kleine L-vormige tool met zes zijden. Vervang de handvatten.

Schuif de voorrem bevestigingsbout door het montagegat op de vork. Gebruik de voorrem bevestigingsmoer (een lange, cilindrische moer) om de rem aan de vork te scherpen. Gebruik een inbussleutel om het remblok bouten los te maken. Lijn de remblokken met de rand van het voorwiel en draai het remblok bouten aan te houden op zijn plaats.

Schuif de twee achterste rem armen op de achterrem bazen aan de ketting verblijf of zitplaats-verblijf van het frame van de fiets. Draai de rem baas bouten met behulp van een inbussleutel om de rem armen vast aan het frame. Gebruik een inbussleutel om het remblok bouten los, lijn de remblokken met de rand van het voorwiel en draai het remblok bouten aan te houden op zijn plaats.

Bevestig het uiteinde van de voorste remkabel naar links stuur remhendel. Schuif de voorrem behuizing (de kortste van de twee lengten van woningen die bij uw remmen) op de kabel en steek het uiteinde van de kabel in de kabel stop van de voorrem. Trek de kabel strak en draai de kabel stop met een inbussleutel dus het zal niet glijden. Test de rem door te knijpen het stuur hendel een paar keer.

Bevestig het uiteinde van de achterste remkabel aan de rechterkant van het stuur remhendel. Schuif de achterrem behuizing (de langste van de twee lengten van woningen die bij uw remmen) op de kabel en bevestig de U-kabel beugel aan het uiteinde van de kabel met een inbussleutel. Maak de twee uiteinden van de U-kabel aan op de twee achterste rem armen en bevestig de U-kabel aan op de U-kabel beugel. Test de rem door te knijpen de remhendel een paar keer.

Neem de fiets voor een proefrit en controleer of de remmen stoppen met de fiets snel en effectief. Als de voorrem te zacht is, draai dan de kabel stop, trek de kabel strakker en vervolgens draai de kabel stop. Als de achterrem te zacht is, draai dan de U-kabel beugel en schuif deze verder op de belangrijkste achterste remkabel. Draai de beugel met behulp van een inbussleutel.

Share This Post