Index / Ambachten / Hoe maak je RC Planes Wire

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je RC Planes Wire

Of het bouwen van uw RC vliegtuig uit een set van de plannen, een kit of afwerking een Almost Ready to Fly setup, er komt een moment dat alle hardware is op zijn plaats. Op dit punt, is het tijd om de draden tussen de elektronica aan te sluiten op he

AdvertisementOf het bouwen van uw RC vliegtuig uit een set van de plannen, een kit of afwerking een Almost Ready to Fly setup, er komt een moment dat alle hardware is op zijn plaats. Op dit punt, is het tijd om de draden tussen de elektronica aan te sluiten op het vliegtuig beheersbaar te maken. Er zijn een aantal verbindingen te maken, en een connector niet op zijn plaats kan een snelle vernietiging van je vliegtuig betekenen. Hierdoor hebben RC onderdelen fabrikanten gestandaardiseerd zowel gebruikt in de elektronica van de vliegtuigonderdelen, alsmede de vereiste verbindingen. Dit betekent dat ongeacht de verfijning van je vliegtuig, zal de bedrading proces in wezen hetzelfde, ongeacht blijven van de fabrikant.

Wat je nodig hebt

RC vliegtuig batterij

Elektronische snelheidsregelaar

RC vliegtuig motor

Zes kanaals receiver

RC servo's

Sluit de stekker met de rode en zwarte draden van de accu in de rode en zwarte draden gemarkeerd batterij van de Electronic Speed ​​Control.

Sluit de losse paar rode en zwarte draden van de Electronic Speed ​​Control aan de Socketed draden van je vliegtuig motor. Bij gebruik van een borstelloze motor, sluit vervolgens de derde motor draad van de Electronic Speed ​​Control aan de witte feedback motor draad van de motor.

Steek de kleine drie-wire rood, zwart en witte connector aan de radio-ontvanger in het kanaal poort, gemarkeerd met het nummer "3"

Steek de servo draden die dezelfde verbinding plug als de drie-wired stekker uit de elektronische toerentalregeling in het andere genummerde kanaal posities op uw ontvanger bevatten. Elke servo wordt aangesloten op een genummerde kanaal bestuurd door een specifieke controle op uw zender. Typische verbindingen bestaan ​​uit: kanaal één voor de aileron besturingselement dat roll het vliegtuig leidt; kanaal twee voor de lift servo dat klimmen en duiken het vliegtuig bestuurt; kanaal vier voor het roer servo, dat helpt bij het sturen. Sluit de servo regelen van de intrekbaar landingsgestel in kanaal vijf.

Test elke connector voordat het vliegtuig vliegt door het inschakelen van de ontvanger en het testen van elke controle, terwijl het kijken naar de reactie van de bewegende delen van het vliegtuig. Breng de correcties die nodig zijn voor het loskoppelen van de batterij en het uitschakelen van de ontvanger totdat u klaar bent om te vliegen.

Hints

Voor vliegtuigen met twee gekanaliseerd aileron controls, een servo per vleugel, sluit de rechtervleugel servo in kanaal één en de linker vleugel servo in kanaal zes.

Zender / ontvangers van verschillende fabrikanten kunnen hebben verschillende kanaal opdrachten. Controleer de instructies van de radiozender / fabrikant ontvanger handleiding om te bepalen welk kanaal overeenkomt met die controle op uw zender.

Share This Post