Index / Onderwijs / Hoe maak je rapporten schrijven Volgens de Harvard Style

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je rapporten schrijven Volgens de Harvard Style

De Harvard stijl van Verwijzen voor de rapportage schrijven vereist het volgen van een bepaalde set regels voor citeren en verwijzing notaties om de mogelijkheid van plagiaat te voorkomen. Er zijn twee belangrijke principes: (1) een citaat weergegeve

AdvertisementDe Harvard stijl van Verwijzen voor de rapportage schrijven vereist het volgen van een bepaalde set regels voor citeren en verwijzing notaties om de mogelijkheid van plagiaat te voorkomen. Er zijn twee belangrijke principes: (1) een citaat weergegeven tussen haakjes met de naam van de auteur, jaar van uitgave en paginanummers, en (2) de referentielijst geeft alle details voor het citaat te zien zijn in de hoofdtekst. De laatste regel laat ook zien hoe je materiaal verwijzen van een conferentie papier.

Wat je nodig hebt

Harvard stijl van Verwijzen Manual

Bepaal de beste manier om het citaat maken. De aanhaling vereist twee manieren noteren de bron en het hangt af van de vraag of daarbij verwijzend naar de naam van de auteur in de zin interfereert met de stroom. Als de naam kan worden gebruikt in de zin, dat er als volgt: "Tijdens de discussie Barker en Johnson (2010) merkte de afwezigheid van ware argumenten charge." Dan wordt in de verwijzing als volgt. Baker, S. & Johnson, L., 2010. The Anatomy of a Murder (titel in cursief).

Zet het citaat tussen haakjes of het zal interfereren met de zin stroom. De zin en verwijzing ziet er als volgt. "Het openbaar ministerie in Dealy versus de VS (Baker, S. & Johnson, L., 2010) was niet in staat om waar schuld van de misdaad tonen door de verdachte." De verwijzing is nog steeds hetzelfde als hierboven: Baker, S. & Johnson, L., 2010. The Anatomy of a Murder (titel in cursief).

Gebruik het citaat in zijn geheel. Als u nodig hebt om een ​​offerte te gebruiken, en als het een enkele zin of korter, wordt het tussen aanhalingstekens. Bijvoorbeeld: "Johnson (2010) zei over het vonnis:" Het was een totale farce "In de verwijzing, we gebruiken hetzelfde als hierboven:. Johnson, L., 2010. The Anatomy of a Murder: Part II (cursief ).

Inspringen de paragraaf bij het gebruik van een passage van de tekst als de volledige verklaring. De tekst springt aan beide zijden toewijzing aan het eind.

 
 The prosecution could not come up with enough evidence to fully prosecute the defendant, therefore he was released from jail and absolved of all charges. People waiting outside the door, mobbed the suspect when he came out the door. That's when all the shooting started. (Johnson, 2010) 

De referentie-ingang komt te luiden als volgt: Johnson, L., 2010. The Anatomy of a Murder: Part II (cursief).

Gebruik de Harvard Style aan de conference paper verwijzen in uw rapport. Volg de structuur hier vermeld.

-auteur's Achternaam gevolgd door een komma.

initialen -auteur's in de hoofdsteden, met een full-stop na elk en een komma na de laatste full-stop.

-Year Van publicatie gevolgd door een volledige stop.

-full Titel van de conferentie papier - niet cursief - met kapitalisatie van eerste woord en eigennamen alleen - gevolgd door een volledige stop, tenzij er een sub-titel. Als er een sub-titel, dit volgt een dubbele punt aan het eind van de volledige titel, zonder kapitalisatie, behalve voor eigennamen - gevolgd door een volledige stop.

-full Titel van de conferentie, in cursief, met kapitalisatie van de belangrijkste woorden - gevolgd door een komma.

-locatie Gevolgd door een komma.

-date Gevolgd door een komma.

-Publisher (Bedrijfsnaam), gevolgd door de dikke darm.

-Plaats Van publicatie (stad of stadsnaam) te volgen door een volledige stop.

Hints

Zorg ervoor dat u dezelfde stijl volgen helemaal door het rapport.

Share This Post