Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je PS2 game op PSP

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je PS2 game op PSP

De Sony PSP is een handheld gaming-apparaat dat gebruikers in staat stelt om games te spelen, video's bekijken en naar muziek luisteren. Er zijn updates naar het apparaat waarmee op afstand spelen met de PS3, maar die beschikbaar zijn via deze method

Advertisement

De Sony PSP is een handheld gaming-apparaat dat gebruikers in staat stelt om games te spelen, video's bekijken en naar muziek luisteren. Er zijn updates naar het apparaat waarmee op afstand spelen met de PS3, maar die beschikbaar zijn via deze methode titels minimaal en geen PS2 titels exclusief. Hoewel gamers zijn meestal beperkt tot games die speciaal zijn ontworpen voor de PSP, is het mogelijk om PS2 games te spelen op het apparaat met behulp van een locatie Gratis basisstation en een Sony PSX.

Wat je nodig hebt

Locatie Gratis Base Station

Sony PSX

PS2 spel

Sony PSP

Installeer de software voor de locatie gratis basisstation op uw computer thuis. Dit zal u toelaten om de locatie Gratis Base Station gebruiken om te streamen naar elke breedband aangesloten computer of PSP in de wereld.

Sluit de locatie Gratis Base Station aan uw PSX met een USB-kabel.

Zet uw PSX en plaats een PS2 spel-cd.

Upload de PS2 spel om de PSX harde schijf als daarom wordt gevraagd.

Zet op je PSP en controleer of het apparaat de locatie Gratis basisstation kan herkennen. Als het er in eerste instantie niet herkent, moet u de PSP synchroniseren met het basisstation door op de "Setup Mode" knop op de achterkant van de locatie Vrije Base Station.

Kies uw PSX uit de cross media bar op je PSP.

Navigeren door het menu PSX op je PSP naar de PS2 spel dat je geüpload naar uw PSX in stap 4 en af ​​te spelen.

Hints

Dit werkt alleen met een PSX vanwege zijn vermogen om PS2 game data direct op te slaan op een harde schijf. een PS2 naar de locatie Gratis Base Station Aansluiten zal niet toestaan ​​om games naar je PSP streamen.

De PSX was alleen uitgebracht in Japan. Spelers in de Verenigde Staten in staat het nodige document, maar het kan moeilijk blijken te zijn.

Uw basisstation moet worden overgelaten aan wanneer u wenst om een ​​PS2 game te spelen op je PSP.

Share This Post