Index / Cars / Hoe maak je Prime een Chevy Motor Oil Pump

Share This Post

Cars

Hoe maak je Prime een Chevy Motor Oil Pump

Een van de meest populaire Amerikaanse motoren ooit gebouwd, is de Chevrolet motor gemonteerd in alles van boten naar vliegtuigen. Chevy bouwden hun motoren met een oog naar duurzaamheid en macht het verkrijgen van een devoot trouwe schare fans in he

AdvertisementEen van de meest populaire Amerikaanse motoren ooit gebouwd, is de Chevrolet motor gemonteerd in alles van boten naar vliegtuigen. Chevy bouwden hun motoren met een oog naar duurzaamheid en macht het verkrijgen van een devoot trouwe schare fans in het proces. Zo duurzaam als de Chevy motor is, kan eenvoudige fouten als het vergeten om prime de oliepomp na een wederopbouw nog steeds leiden tot een ramp.

Wat je nodig hebt

Olie

Oliefilter

Krijt

Box steeksleutel

Boren

Oliepomp priming gereedschap

Helper

Vul een schone oliefilter met 1/2 qt. van de olie, en installeer deze op de berg. Draai het naar beneden met de hand tot hij stevig vast.

Vul de motor met olie tot het juiste niveau.

Verwijder de verdeler als het in de motor. Markeer eerst de distributeur rotor en de behuizing positie met de krijt, dan draait u de hold-down moer met een doos steeksleutel. Verwijder de moer en draden, til de distributeur van de motor.

Bevestig de pomp priming gereedschap om de boorkop. Plaats het gereedschap in de verdeler gat totdat hij de oliepomp aandrijving slot. Schuif in de sleuf.

Voer de oefening aan de oliepomp draaien en ofwel kijken naar olie uit de tuimelaars als ze zijn uitgeschakeld, of hebben een helper horloge voor oliedruk registratie op de oliedrukmeter. Blijf de boor voor 1 tot 2 minuten lopen na het zien van de olie of druk.

Verwijder de boor en de distributeur opnieuw te installeren, en zorg ervoor dat line-up van de merken.

Controleer de olie en af ‚Äč‚Äčindien nodig.

Hints

Als u priming een herbouwde motor die nog niet volledig is gemonteerd, en zien alleen de olie die uit tuimelaars aan de ene kant van de motor, draai de krukas met de hand een halve draai, en hervat het draaien van de boor. Herhaal dit totdat de olie die uit alle tuimelaars. Als u een helper kijken naar de olie meter voor druk, zorg ervoor dat de sleutel in de stand ON voordat u de boor.

Share This Post