Index / Cars / Hoe maak je Prijskaartjes

Share This Post

Cars

Hoe maak je Prijskaartjes

Of u nu een kleine winkel eigenaar bent of je bent gewoon het hosten van een tuin of braderie, waardoor prijskaartjes voor uw goederen blijkt een eenvoudige taak. Het maken van prijskaartjes stelt u in staat om ze te tonen op uw producten voor mensen

AdvertisementOf u nu een kleine winkel eigenaar bent of je bent gewoon het hosten van een tuin of braderie, waardoor prijskaartjes voor uw goederen blijkt een eenvoudige taak. Het maken van prijskaartjes stelt u in staat om ze te tonen op uw producten voor mensen om ze te kopen met gemak. Dit helpt niet alleen uw klanten, maar het helpt u bijhouden hoeveel je hebt verkocht te houden. Bij gebruik van zeer weinig materiaal en tijd, kan prijskaartjes maken voor een verscheidenheid aan producten.

Wat je nodig hebt

Deskjet printer

Zelfklevende printerpapier

Schaar

Permanent marker (puntig)

Leg een vel zelfklevende printer papier in papierinvoer van de printer. Zorg ervoor dat de film bedekte zijde van het papier is naar boven gericht.

Open uw computer verf of foto-editing software.

Kies een lege sjabloon die overeenkomt met het formaat van de printer papier.

Maak een rooster met de line tool op uw verf software. Maak vier kolommen van gelijke breedte en plaats een horizontale lijn over de template na elke twee duim.

Print het sjabloon op de lijm printerpapier.

Gebruik een fijne getipt permanent marker om de prijzen die overeenkomen met items die u probeert te verkopen schrijven. Zorg ervoor dat u een prijs te schrijven binnen elk vierkant van het raster.

Knip de geprijsd vierkantjes voorzichtig met de schaar. Om de prijs-tags gebruiken, gewoon loslaten van de film rug en plak het prijskaartje op het item.

Share This Post