Index / Huis / Hoe maak je Pour Double-Wide Trailer Footing

Share This Post

Huis

Hoe maak je Pour Double-Wide Trailer Footing

Dubbele breedte trailer funderingen zijn van essentieel belang om te overwegen bij de planning voor de installatie. Ze bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bouwmateriaal wanneer u van plan bent leggen blok of baksteen voor de onderbouwing. Ze kan

Advertisement

Dubbele breedte trailer funderingen zijn van essentieel belang om te overwegen bij de planning voor de installatie. Ze bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bouwmateriaal wanneer u van plan bent leggen blok of baksteen voor de onderbouwing. Ze kan tijdrovend om te graven en giet zijn, maar met een beetje voorbereiding kan de baan in een of twee dagen worden afgerond.

Wat je nodig hebt

 • plukken

  Schep

  100-foot meetlint

  Builders niveau

  nylon touw

  2x4 stakes

  Schoffel

  Concrete spaan

  Twee voet re-bar

  oranje verf

Double-Wide voetteksten

Meet de lengte en de breedte van de dubbele breedte voordat het wordt afgeleverd ter plaatse. Je moet dit weten bij de planning van de voettekst.

Zoek de eerste bocht van de voettekst en het besturen van een 2-by-4 staak in de grond. Dit kan overal kiezen, zolang er genoeg ruimte voor de andere hoeken met betrekking tot de eerste.

Meet tegenover het eerste punt de breedte van de dubbele breedte. Voeg een extra 12 inch voor extra houvast en een aandrijving 2-door-4 in de grond. Dit wordt gedaan om tolerantie zorgen voor de plaatsing van de dubbele breedte bij aflevering.

Rekken en afhechten de nylon touw vanaf punt één tot twee wijzen zonder te snijden het touw. bind het gewoon uit en laat hem naast het tweede punt te liggen voor nu. Maatregel van het tweede punt van de lengte van de dubbele breedte en voeg 12 inch voor de tolerantiefactor.

Vierkant deze drie punten met de 3, 4, 5 driehoek methode. Begin bij het tweede punt en meet terug naar de eerste 3 voet. Maak een teken op het touw op 3 voeten. Terug bij het tweede punt, meet de lengte 4 voet en maak een teken op het touw. Met een helper op het derde punt, die de 2-by-4 spel staat op de gewenste lengte van het touw rond de brandstapel, en een helper van het 3-foot mark die het meetlint, trek het meetlint in een hoek en naar 5 voeten. De overeenkomstige 4-voet merk moet op een lijn met de 5-voet markering op het meetlint. Als dit niet gebeurt, moet je helper bij het derde punt aan te passen zijn einde, zodat ze uit te lijnen. Je hebt nu de helft van de lay-out in het kwadraat. Herhaal deze stappen totdat u het hebt gemaakt helemaal rond de voettekst.

Graaf de voettekst in lijn met het touw dat je in de vorige stap. De voettekst moet naar binnen 8 tot 12 inches diep, 24 inch breed uit het touw, en dient te worden gecontroleerd met het niveau van de bouwer om de 4 poten om ervoor te zorgen dat de voettekst blijft level.

Rij de 1/2 inch re-bar in de grond aan 4-voet intervallen in de voettekst. De re-bar zal komen in 2-voet stukken en je moet ze rijden halverwege in op het eerste. Wanneer het betonstaal is ingesteld, gaat terug en begint in een hoek drijven het eerste stuk van betonstaal beneden tot 6-8 inches boven de grond blijven. Bij elk stuk van re-bar, rijden het stuk naar beneden tot je binnen een paar centimeters boven de laatste. Gebruik niveau van de bouwer om alle re-bar in de hand te controleren om het origineel.

Spray de toppen van de re-bar met de oranje verf. Dit zal u helpen deze te vinden als het storten van het beton.

Figuur de concrete.Take de twee lengtes en twee breedtes en voeg ze samen. Vermenigvuldig dat getal met 2 (footer breedte in voet) en dat aantal door 0,75 (footer diepte in inches). Omdat we binnen dezelfde meeteenheden moet blijven, 0,75 komt overeen met een 8-inch footer. Verdeel dat getal met 27 en je zal de kubieke meters die nodig zijn voor het gieten van de voettekst te hebben. Als je niet vertrouwd bent met het uitzoeken van de beton, hebben de concrete provider figuur het beton.

Hints

Giet het beton, met aandacht voor de oranje geschilderd re-bar. Dit is uw referentiepunt voor het beton. Niveau het beton naar de toppen van de re-bar en glad uit de concrete troffel. Laat het beton uitharden 24 uur en de taak is voltooid.

Draag altijd beschermende handschoenen en kleding.

Share This Post