Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je Porcupine Quill Jewelry

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je Porcupine Quill Jewelry

Heb je je ooit afgevraagd of stekelvarkenpennen goede sieraden zou maken? De prachtige natuurlijke kleuren en gladde textuur inspireren sieraden ontwerpen, maar je bent een beetje wantrouwig van de scherpe uiteinden. Stekelvarkenpennen zijn verwerkt

AdvertisementHeb je je ooit afgevraagd of stekelvarkenpennen goede sieraden zou maken? De prachtige natuurlijke kleuren en gladde textuur inspireren sieraden ontwerpen, maar je bent een beetje wantrouwig van de scherpe uiteinden. Stekelvarkenpennen zijn verwerkt in sieraden voor eeuwen. Het materiaal is delicaat, dus zorg moet worden genomen bij de omgang met stekelvarken stekels.

Wat je nodig hebt

stekelvarkenschachten

Nagelvijl

Schaar

Reinigingsproduct

Kom

Zachte doek

verfstof

Beads

Sterling draad

Jewelry draadsnijders

sluitingen

Ear-draden

U kunt kiezen uit verschillende maten stekels. De kleinsten kunnen worden gebruikt in sieraden ontwerpen op doek, zoals een doek haarspelden of overhemd ontwerpen. Middelgrote en grote stekels maken grote kettingen, armbanden, hangers en haar sieraden.

Snijd de scherpe punten van de stekels van een stekelvarken. Gebruik goed zijn geslepen schaar om de fragiele ganzenveer van versplintering te voorkomen. file voorzichtig de punt, zodat het glad is. Zorg ervoor dat u het bestand te hard, omdat de schacht kan barsten.

Maak een oplossing van water en zeep in een kom en voorzichtig te wassen de veer met een zachte doek. Dish-wasmiddel met anti-vet middelen werken goed, omdat de schacht vettig kunnen zijn. Naspoelen. Droog de pen voorzichtig ook. Quills splinter heel gemakkelijk.

Dye de ganzenveer met kleurstof of vervaardigde kleurstoffen verkrijgbaar bij ambachtelijke aanbod winkels. Volg de instructies van de kleurstof fabrikant. Vergeet niet om de ganzenveer kleurstof voordat je snijd de tips uit om de beste kleurkwaliteit te krijgen. Als je een veer moet kleurstof zonder spits, is minder verven tijd die nodig is om kleur te krijgen. Stel de stekels aan kokend water tijdens de kleurstof proces niet bloot omdat het splinteren en scheuren kunnen veroorzaken. Spoel de kleurstof uit de schacht in koud water en lucht drogen.

Bepaal de hangende lengte van uw oorbellen. Kies uw kralen, schachten, oor-draden en sterling zilver draad. U wilt kleine stekels die gewenste oorbel lengte passen. Volg de reinigings- en trimmen instructies in stap 2 en 3. Neem sieraden draadtang en snijd sterling zilver draad enkele centimeters langer dan de schacht om ruimte voor de kralen en oor-draden te bieden. Strek de draad met je vingers. Gebruik sieraden tang aan het oor-draad hechten aan de draad. Schuif een kraal op de draad. draad voorzichtig de draad in het ene uiteinde van de schacht totdat het uit de andere kant. Bevestig een kraal of twee aan het einde van de draad. Gebruik een tang om de draad te draaien in de gewenste vorm te voorkomen dat de hiel afglijdt. Herhaal op de tweede oorbel.

U kunt variaties van de oorbel formaat te maken door te draaien draad rond de ganzenveer of kralen. Het aantal kralen en soorten kralen gebruikt kan veel verschillende ontwerpen.

Select schachten, kralen, zilveren draad en sluiting voor een bracelet. Maak de schachten en snijd de scherpe uiteinden. Bepaal de armband lengte. Gebruik draad cutters om de draad enkele centimeters langer dan de gewenste lengte gesneden. Gebruik een tang om de draad rond de gesp opener draaien. Schuif een kraal op de draad. Rijg de draad door een veer, gevolgd door een kraal. Herhaal het patroon totdat de armband is voltooid. Wanneer u het einde van de armband te bereiken, tang gebruiken om de gesp ring hechten.

Maak een haar stick met stekelvarken stekels. Volg stap 2 en 3 voor het snijden en schoonmaken van de ganzenveer. Selecteer een headpin en vier kralen. Plaats de kralen op de headpin in de gewenste volgorde. Knip een stuk sterling zilveren draad met sieraden wire cutters. Gebruik round-tang om de draad om de korrels draaien in een ontwerp. Toepassen ambachtelijke lijm aan het einde van de headpin. Voorzichtig plak de headpin in het ene uiteinde van het stekelvarken schacht. Laat het haar stok de lucht drogen rechtop 's nachts.

Store stekels op een koele, droge plaats. Een plastic opslagcontainer is een goede optie.

Hints

Behandel stekelvarkenpennen met zorg. Ze zijn zeer delicaat en splinter gemakkelijk.

U kunt vele soorten sieraden te maken door het snijden van stukken van de stekels van stekelvarkens en hen verbinden met kralen en draad. Wees voorzichtig als u zich snijdt of buig de stekels om te voorkomen dat kraken. U kunt stukjes stekelvarken ganzenveer gesneden te lijmen en vorm in dierlijke vormen voor hangers. U kunt ganzenveer kralen voor kettingen te creëren. Kleine stekels kunnen in een doek haarspeldjes worden opgenomen. Grote schachten kan mooi haar stokken te creëren.

Meng andere natuurlijke objecten zoals hout, hoorn en koraal, in stekelvarken schacht sieraden.

Experimenteer met sieraden ideeën op uw eigen. Pak je kralen, draad en een tang en beginnen met het ontwerpen. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor stekelvarken sieraden.

Behandel ongesneden stekelvarkenpennen met zorg. De tips zijn zeer scherp.

Houd stekelvarkenpennen buiten het bereik van kleine kinderen en huisdieren als gevolg van de scherpe randen

Share This Post