Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je Ponytail Pieces Met Hair Extensions

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je Ponytail Pieces Met Hair Extensions

Veel vrouwen willen lang en vol haar, maar hebben moeite groeit het zelf. Hair extensions zijn vaak gedragen om deze wens te vervullen. Hair extensions zijn er in vele texturen en kleuren en worden meestal gekocht door salon eigenaren en schoonheidss

AdvertisementVeel vrouwen willen lang en vol haar, maar hebben moeite groeit het zelf. Hair extensions zijn vaak gedragen om deze wens te vervullen. Hair extensions zijn er in vele texturen en kleuren en worden meestal gekocht door salon eigenaren en schoonheidsspecialisten voor professioneel gebruik. Gelukkig hoge kwaliteit extensies zijn ook beschikbaar voor het publiek en zijn zeer eenvoudig op te zetten. Een van de snelste en eenvoudigste manieren om hair extensions te dragen is in een elegante paardenstaart. Paardenstaarten zijn een populaire keuze onder de vrouwen die willen een onderhoudsvriendelijke kapsel dat is ook stijlvol en verfijnd. De volgende stappen zullen u instrueren over hoe je paardenstaart stukken te maken met hair extensions.

Wat je nodig hebt

Bobby pins

haarextensies

rubberen band

How To Make Ponytail Pieces Met Hair Extensions

Hair extensions zijn er in inslagen. De inslag is het stuk langs de bovenkant van het toestel dat het haar hangt. De lengte van het haar inslag moet ten minste 12 inch lang zijn. De werkelijke haar dat hangt van de inslag komt in een verscheidenheid van kleuren en stijlen. Beslis over de stijl van haar dat u gaat gebruiken.Trek je eigen haar in een paardenstaart en zet hem vast met een elastiekje. Check in de spiegel om ervoor te zorgen dat hun geen losse draden opknoping en dat de paardenstaart wordt geplaatst waar u maar wilt.

Plaats de hair extensions inslag plat op een stevige ondergrond, zodat deze volledig is uitgerold. Doorkammen geen haar opknoping van de inslag die kunnen worden verward of misplaatst.Houd het ene uiteinde van de inslag in je handen. Tuck Daartoe iets onder het elastiek dat is het houden van uw paardenstaart, en gebruik een haarspeld om het pin op zijn plaats. Loop het haar uitbreiding rond je paardenstaart eenmaal en speld op zijn plaats. Doorgaan looping het haar uitbreiding rond de paardenstaart, en speld op zijn plaats elke keer dat je dit doen totdat de gehele uitbreiding is vastgezet in.

Trek vernietiging van een klein deel van het haar van de paardenstaart. Wikkel deze klein gedeelte rond de paardenstaart aan de inslag naad en de rubberen band te dekken. Gebruik een haarspeld om dit gedeelte van het haar vast te zetten.Hints

Gebruik een langer haar inslag om volheid toe te voegen.

Share This Post