Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je Points Met een American Express Card Verzamel

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je Points Met een American Express Card Verzamel

American Express beloning punten kan een tweesnijdend zwaard zijn. Bekwame ophoping kunnen aanzienlijke besparingen op de dagelijkse behoeften, zoals gas en kruidenierswaren, of luxe, zoals reizen en designer items. Een lukrake benadering is echter,

Advertisement

American Express beloning punten kan een tweesnijdend zwaard zijn. Bekwame ophoping kunnen aanzienlijke besparingen op de dagelijkse behoeften, zoals gas en kruidenierswaren, of luxe, zoals reizen en designer items. Een lukrake benadering is echter, kon je vertrekken betalen enorme rente of dure jaarlijkse vergoedingen voor niet meer van een uitbetaling dan een $ 50 cadeaubon eenmaal per jaar. Er zijn een paar trucs die u kunt gebruiken om punten snel en verstandig verzamelen van uw creditcard van American Express.

Selecteer en een aanvraag voor een van American Express card aanbiedingen die beloning punten opleveren. Gebruik de vergelijkingstabel (zie bronnen) om te evalueren welke kaart het beste past bij uw uitgaven en belonen gewoonten. American Express beloning kaarten zijn de Blue product, dat punten langzamer accumuleert maar komt met geen jaarlijkse vergoeding, en het Goud, Groen en Platinum-uitvoeringen die het mogelijk maken voor een snellere accumulatie, maar komen met een jaarlijkse vergoeding van maximaal enkele honderden dollars. Als je niet van plan bent om veel op de credit card te brengen, kiezen voor de Blue product. Als je veel te besteden per jaar en zou de waarde van de reis uitkeringen en andere bonussen, veer voor één van de kaarten met een vergoeding te vinden.

Consolideren zo veel van uw uitgaven mogelijk op uw American Express-kaart. Zelfs als je beloningen programma's van andere uitgevers van kredietkaarten, je hun effectiviteit te verdunnen wanneer u uw uitgaven tussen verschillende kaarten te verspreiden. Kijk voor terugkerende kosten die u regelmatig moet betalen, zoals uw mobiele telefoon of kabel-rekeningen, en kijk of je kunt het opzetten van betalingen voor die via uw American Express-kaart.

Krijg American Express-kaarten voor uw echtgenoot, college-leeftijd kinderen of iemand anders in uw familie voor wie u te betalen credit card rekeningen. American Express zal toestaan ​​om meerdere kaarten te koppelen aan een enkele beloningen account, zodat je bouwt punten sneller.

Monitor American Express 'website voor beloning accumulatie specials. Een bijzonder in 2009, bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat om dubbele punten te krijgen bij het kopen van gas of boodschappen in bepaalde retailers. Meld je aan voor deze bonussen als ze passen bij uw bestedingspatroon, maar wees waakzaam van verborgen kosten of eisen dat het voordeel van de extra beloningen punten tegen te gaan.

Volg uw uitgaven en American Express kaart verklaringen voor fouten om ervoor te zorgen dat je elk punt je hebt verdiend. Alert American Express klantenservice van enige discrepantie. Sommige accounting software merken, zoals Quicken, kunt u direct naar credit card beloning punten te volgen.

Hints

Als u van plan bent om je beloning te gebruiken in de eerste plaats voor reizen, op zoek naar samenwerkingsverbanden met frequent flyer of hotel frequent guest programma's, en de consolidatie van uw reis naar de leveranciers zo veel mogelijk om de sterkte van uw American Express beloning punten te stimuleren. American Express punten kan worden omgezet in punten in veel van deze programma's.

Als u kiest voor de American Express Blue, betalen uit uw saldo in volle elke maand. Beloning kaarten komen met heftier rentevoeten, en meer betalen in het belang van elke maand zal voordelen behaald door de accumulatie van beloning punten te compenseren. Andere beloningen American Express-kaarten moet u betalen uit de balans per maand.

Share This Post