Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je plastic Glossy

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je plastic Glossy

Het maken van plastic glossy wordt gedaan met behulp van een proces genaamd polijsten tot een matte afwerking en krassen die op een oppervlak verschijnen te verwijderen. Polijsten gaat met behulp van een polijstpasta en elleboog vet om een ​​glanzend

Advertisement

Het maken van plastic glossy wordt gedaan met behulp van een proces genaamd polijsten tot een matte afwerking en krassen die op een oppervlak verschijnen te verwijderen. Polijsten gaat met behulp van een polijstpasta en elleboog vet om een ​​glanzende afwerking te herstellen. Materialen die u nodig hebt is te vinden op uw lokale hardware, auto of thuis verbetering winkel.

Wat je nodig hebt

Afwasmiddel

polijstpasta

Kleding

Reinig het oppervlak van het plastic om eventueel vuil en vuil met behulp van afwasmiddel en warm water te verwijderen.

Breng een kleine hoeveelheid polijstpasta aan de kunststof, volgens het etiket richtingen. Wrijf de verbinding op het oppervlak van de kunststof een cirkelvormige beweging. Wacht 3 tot 5 minuten voor de polijstmiddel te stellen.

Wrijf de verbinding van het oppervlak met een schone doek. Wrijf het oppervlak met dezelfde draaiende beweging om de glans aan het plastic te herstellen.

Herhaal dit proces om de glans te herstellen naar een stuk plastic.

Hints

Zorg ervoor dat u gebruik maken van het polijsten compound, niet wrijven compound. Polijsten verbinding minder schurende dan wrijven compound.

Share This Post