Index / Huis / Hoe maak je Planken Binnen een muur te bouwen

Share This Post

Huis

Hoe maak je Planken Binnen een muur te bouwen

Als toevoeging planken aan de buitenkant van een wand lijkt alsof het zou te veel ruimte, is het mogelijk onder bepaalde omstandigheden de rekken in de muur te bouwen. Deze planken kunnen zelfs in of in de buurt van het interieur gangen, waar de brui

Advertisement

Als toevoeging planken aan de buitenkant van een wand lijkt alsof het zou te veel ruimte, is het mogelijk onder bepaalde omstandigheden de rekken in de muur te bouwen. Deze planken kunnen zelfs in of in de buurt van het interieur gangen, waar de bruikbare ruimte is op een premie worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het soort wandbekleding u en waarbij de wand ligt, weg te snijden deel van de wand en het inbrengen van planken die verzonken zijn met het wandoppervlak iets voor uw huis kunnen zijn.

Wat je nodig hebt

  • sleutelgat zag

    Multiplex 3/8 0r 1/2 inch

    Houtschroeven (platte)

    1 X 4's (duidelijke spar ziet er mooi)

    Tracks en beugels voor de schappen

Hoe maak je Planken Binnen een muur te bouwen

Vooruit plannen. Kies een locatie voor uw planken die is handig en eenvoudig te installeren. planken installeren tussen de framing leden van de muur wordt alleen aanbevolen voor binnenmuren met een gipsplaat (sheetrock) bekleding. Ook zal het nuttig zijn om te bepalen of uw muur studs zijn gebouwd op 16-inch centra of 24-inch centra. Ook een goed idee van hoe uw elektrische bedrading wordt uitgevoerd is essentieel, want als je een deel van de muur boord te verwijderen en te ontdekken elektrische draden, dan zal het nodig zijn om uw tijd door te brengen ter vervanging van de afdeling van wandplaat in plaats van het bouwen van de schappen, zoals oorspronkelijk bedoeld.

Zoek de studs. Zodra je het gebied voor uw planken hebt gevonden, moet u elke stud lokaliseren voor u tussen de noppen zal het plaatsen van de planken.

Knip de sheetrock tussen de twee framing leden. Neem een ​​sleutelgat zaag en goed te beginnen in de ruimte tussen de twee studs. Neem eerst de snee aan de rand van elke staander 2 X 4. Neem vervolgens de cut in een neerwaartse richting langs elke rand van de twee 2 x 4's. Stoppen na een vooraf bepaalde hoogte, misschien 2 voeten, en zal de onderkant van de plank ruimte. Hetzelfde doen in een opwaartse richting naar de bovengrens van de plank ruimte. Zes voeten misschien een goede plek om de schappen te beëindigen.

Zet de zijkanten en achterkant van de planken bij elkaar. Dit stuk wordt vooraf geassembleerd en vervolgens gleed op zijn plaats. Als alles in elkaar, het zal ofwel worden genageld of geschroefd op zijn plaats. De drager moet een vel van 3/8 inch (of ½ inch) multiplex, terwijl de zijkanten slechts bestaat uit een 1 x 4 stuk hout. Snijd de multiplex de exacte grootte van de opening. (In dit geval is de hoogte 4 voet en als je huis heeft stud wall frame 24 "op centrum, dan de opening moet 22½ inch, maar is het het beste om te meten met een centimeter om er zeker van de daadwerkelijke breedte zijn. Cut twee stukken van 1 x 4 tot breedte en bevestig de multiplex om de rand van deze stukken een aantal platte houtschroeven. Snij de twee verticale delen naar rechts passen in de twee horizontale stukken. Als stuk triplex precies 4 voet hoog, dan de lengte van deze stukken moeten komen binnen op 46½ inches. bevestig eerst de multiplex om de twee verticale stukken en dan kun je een paar schroeven te plaatsen in elke hoek. Wanneer u dit doet, wordt u bevestigen van een 1 x 4 naar de andere. Flathead schroeven zijn best, maar je kunt doos nagels gebruiken als je wilt.

Schuif de vooraf gemaakte doos in de opening en bevestig deze aan de zijkanten van de 2 x 4 noppen met spijkers of schroeven. Uw doos moet gelijk zijn met het oppervlak van de gipsplaat komen. Hint: het multiplex moet dezelfde dikte als de gipsplaat zijn. Als de sheetrock is ½ inch dik, gebruik ½ inch dik multiplex voor uw steun.

Bouw de planken voor binnen het strafschopgebied. De beste manier om te gaan is om twee stukken spoor te plaatsen op elke verticale kant en snijd je planken op lengte en plaats ze op de top van de plank haakjes. De planken moet dezelfde breedte als de doos. (Als je gebruik 1 X 4, zal de werkelijke breedte 3½ inch.) U kunt de metalen beugels overslaan en direct bevestig de houten planken aan het frame van het vak dat je net gemaakt. Hiertoe zijn enkele steunblokken onder de werkelijke plank.

Eindig uw project met raamsierlijsten. U wilt de kast om er leuk uit, dus je zult het vormen moet de spleet tussen de gipsplaat en houten frame van de planken te dekken. Als alternatief kunt u de sheetrock vlot te trekken tot aan de rand van de planken.

Hints

Oudere huizen zou kunnen hebben echt 2 x 4's als framing leden. Toch bouw je planken met de huidige 1 X 4 en het apparaat aan te passen, zodat het gelijk ligt met de sheetrock.

Niet planken te bouwen in een buitenmuur, want het zal fungeren als een koellichaam.

Wees zeer zeker waar uw draden lopen voordat scheuren in een muur, want als je live-bedrading tegenkomt, moet je ofwel te verplaatsen de draden of reparatie van de muur.

Share This Post