Index / Reizen / Hoe maak je Plaatsen op een kaart Locate

Share This Post

Reizen

Hoe maak je Plaatsen op een kaart Locate

Met de beschikbaarheid en het relatieve gemak van op internet gebaseerde interactieve kaarten, het lezen van een papieren kaart kan ouderwets lijken. Als u geen toegang tot een computer of smartphone, hoewel, de mogelijkheid om te lezen van een kaart

AdvertisementMet de beschikbaarheid en het relatieve gemak van op internet gebaseerde interactieve kaarten, het lezen van een papieren kaart kan ouderwets lijken. Als u geen toegang tot een computer of smartphone, hoewel, de mogelijkheid om te lezen van een kaart is een nuttige vaardigheid. Het interpreteren van symbolen, richtingen en afstanden op een papieren kaart helpt u erachter te komen waar je naartoe gaat en hoe er te komen, dus penseel op de basisprincipes van kaartlezen en worden voorbereid. Als je weet hoe om te begrijpen wat u zoekt op een kaart, kunt u eenvoudig de plaatsen waar je moet zijn.

Wat je nodig hebt

Kaart

Heerser

Lees de kaart van de legende. De legende is een sleutel op elke kaart die de symbolen het gebruikt en wat ze betekenen identificeert. Bijvoorbeeld, een symbool van een driehoek - of tent - kan campings aan te geven. Kijk voor het symbool voor uw bestemming op de kaart.

Identificeer de belangrijkste wegen en hoe ze te navigeren. Zo worden snelwegen meestal gemarkeerd met behulp van de interstate icoon "schild" met het nummer van de weg op het, terwijl de normale wegen zijn gemarkeerd met een ovaal met daarin de snelweg nummer. Volg deze weg naar uw bestemming, zodat u een route kunt plannen.

Kijk voor grote geografische oriëntatiepunten op de kaart. Als je in de buurt van een meer, bijvoorbeeld, het zal worden aangegeven op de kaart, zowel de naam en de vorm en kleur - watermassa's zijn meestal blauw, terwijl het land is meestal groen of wit.

Gebruik van de kaart schaal om afstand te bepalen. Alle kaarten hebben een schaal die relatieve afstanden uitgelegd - kan bijvoorbeeld een inch 10 mijl gelijk. Als dat het geval is, en je probeert om een ​​plaats te vinden op 15 mijl ten noordoosten van uw locatie, het afmeten van 1,5 inch noordoosten op de kaart.

Share This Post