Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je PC Games Full Screen

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je PC Games Full Screen

Overschakelen je spel naar full screen mode kunt u een beter beeld van je spel te bieden en afleiding te minimaliseren tijdens het afspelen. Full screen modus wordt ondersteund door de meeste games, zolang je weet hoe om het te activeren. Voor sommig

Advertisement

Overschakelen je spel naar full screen mode kunt u een beter beeld van je spel te bieden en afleiding te minimaliseren tijdens het afspelen. Full screen modus wordt ondersteund door de meeste games, zolang je weet hoe om het te activeren. Voor sommige spelletjes, een eenvoudige sneltoets is alles wat nodig is, terwijl anderen in full screen mode via het menu van het spel kan worden gezet.

Alt + Enter Sneltoets

Voor de meeste games, kunt u op "Alt + Enter" op uw toetsenbord om te schakelen tussen volledig scherm en vensters, waardoor het mogelijk is om over te schakelen op de vlieg als nodig is. Deze sneltoets werkt ook voor DOSBox, de DOS-emulator gebruikt voor vele oudere spellen en een aantal Steam releases. Sommige games Gebruik deze link voor andere functies, dus als het niet werkt, controleer dan de documentatie van uw spel; schakelen naar full screen mode misschien net gekregen een andere snelkoppeling.

In-Game Menu

Als je spel geen snelkoppelingen niet gebruikt om te schakelen naar het volledige scherm, is het waarschijnlijk de menu-instellingen van het spel zal de optie te hebben. Deze optie zal waarschijnlijk worden gevonden in de grafische of visuals menu, maar kan ook in het kader van algemene instellingen, indien geen van deze menu's aanwezig zijn.

Share This Post