Index / Ambachten / Hoe maak je Paracord Armbanden met 4 Strings

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je Paracord Armbanden met 4 Strings

Paracord, ook bekend als 550-koord, is een type duurzame lijn die van geweven strengen nylon kernmantellijn. Het wordt traditioneel gebruikt om slinger en harnassen zorgen maar wordt ook gebruikt om sieraden items, zoals paracord armbanden maken. Nie

AdvertisementParacord, ook bekend als 550-koord, is een type duurzame lijn die van geweven strengen nylon kernmantellijn. Het wordt traditioneel gebruikt om slinger en harnassen zorgen maar wordt ook gebruikt om sieraden items, zoals paracord armbanden maken. Niet alleen zijn paracord armbanden praktisch, maar ze gereedschap om te overleven, omdat ze kunnen worden bestudeerd om een ‚Äč‚Äčlang stuk paracord produceren. Dit paracord armband maakt gebruik van een vier-streng cobra steek knoop, en het is een geschikt project voor beginnende sieraden makers.

Wat je nodig hebt

Paracord

Gesp (met sluiting)

schaar

Duct tape

Rolmaat

Lichter

Meet en snijd een 10-voet lang stuk paracord.

Vouw het stuk van paracord in de helft.

Plaats het midden van de paracord door het gat in de bodem van een gesp. Trek de losse uiteinden van de paracord door de lus in de top van de paracord om deze vast aan de gesp. U moet nu vier strengen van paracord opknoping de gesp.

Pak de draad aan de linkerkant. Plaats het onder de twee middelste strengen en over de rechter streng. Pak de kabel rechts en tilt deze over de twee middelste strengen en onder en door de lus door de linker streng. Trek het uiteinde van elke paracord stevig tegen een stevige knoop maken.

Til de rechter streng onder de twee middelste strengen en over de linker streng. Til de linker streng over het midden snoeren en onder en door de lus gevormd door de juiste paracord. De uit- einden van de paracord strak om de knoop vast te zetten.

Doorgaan stap 4 en 5 totdat u de gewenste lengte van de armband hebben geknoopt.

Plaats de twee middelste strengen door het midden van het gat in de gesp. Trek de sluiting langs de paracord, zodat het 1/2 inch boven de bovenzijde van de laatste knoop. Herhaal stap 4 en 5, ga terug naar beneden over de armband om het vast te zetten. Snijd de overtollige kabel met een schaar.

Brand de uiteinden van de paracords met een aansteker gedurende drie seconden. Steek de uiteinden van de paracord terug in de knopen.

Share This Post