Index / Huis / Hoe maak je Paint Look Like Verdigris

Share This Post

Huis

Hoe maak je Paint Look Like Verdigris

Verdigris is de blauw-groene coating die koper en koperlegeringen ontwikkelen bij blootstelling aan azijnzuur in de tijd. Hoewel gebruikt in het begin van de medische formules, patina is giftig bij inname. U kunt het uiterlijk van oude koperen zonder

AdvertisementVerdigris is de blauw-groene coating die koper en koperlegeringen ontwikkelen bij blootstelling aan azijnzuur in de tijd. Hoewel gebruikt in het begin van de medische formules, patina is giftig bij inname. U kunt het uiterlijk van oude koperen zonder de gevaren te krijgen door het creëren van een faux finish. Ambachtelijke winkels verkopen faux-afwerking kits die u helpen om de verschijning van patina te maken, maar je kunt benaderen het kijken jezelf met een paar eenvoudige hulpmiddelen. De afwerking vereist een aantal lagen, dus laat elke laag drogen voordat je naar de volgende te bewegen.

Wat je nodig hebt

 • grondverf

  Penseel of roller

  Roodbruine acrylverf

  Metallisch koper acryl glazuur

  Platte zwarte acrylverf

  zeesponzen

  Krant

  Blauw, groen en wit vlak acrylverf

  groot dienblad

  Huishoudelijke cellulosespons

  verdigris photo

  Rags

Prime jouw oppervlak met de juiste primer voor uw materiaal. Als u het schilderen van metalen, gebruik dan een metalen primer; voor wanden, gebruik dan een gipsplaat primer. Breng de primer met een borstel voor kleine oppervlakken of een roller voor grote oppervlakken.

Coat het gegronde oppervlak met een medium roodbruine verf, met een hoge kwaliteit kwast of roller. Satijn of eierschaal afwerking is prima voor deze laag. De kleur moet zo dicht mogelijk bij uw koper glazuur kleuren mogelijk zijn.

Bestrijk een jas van koper glazuur over de droge grondlaag. Opbouwen van twee of drie lagen van koper als je glazuur is dun.

Bevochtig een zee spons en knijp het overtollige water. Dompel de spons in een platte zwarte verf en dep het overtollige op krant.

Dab zwarte verf in een verdiepte gebieden van uw oppervlakte als je het schilderen van een driedimensionaal object, of op willekeurige delen van vlakke oppervlakken. Koper oxideert het algemeen met een zwarte coating voor het ontwikkelen van verdigris (tenzij blootgesteld aan azijnzuur, terwijl nieuw), zodat de zwarte simuleert deze oxidatie.

Giet lichtblauw, lichtgroen en wit acryl verf op een groot dienblad, het bijhouden van de kleuren gescheiden door een kleine hoeveelheid ruimte. Gebruik alleen vlakke afwerking verven - verdigris is niet glanzend.

Bevochtig en uitwringen een huishouden cellulosespons. Dompel deel ervan in elk van de drie verfkleuren.

Kijk een verwijzing beeld van patina op en beginnen deppen de blauwe, groene en witte verf op het oppervlak, waardoor ze direct mix op uw geverfde punt. Altijd druk en de spons los, in plaats van af te vegen met het, om ervoor te zorgen dat je de juiste textuur.

Het grootste deel van uw oppervlak met de drie kleuren, passend bij de kleur en textuur lay-out om uw foto. Toelaten dat sommige van de koper doorschijnt en dip een kleine hoek van de spons in de zwarte verf van tijd tot tijd te mengen in een donkere tint met de patina.

Dep het gehele oppervlak met een schone doek. Dit neemt bepaalde verf en draagt ​​bij aan de textuur.

Bouw een tweede laag van verdigris verf, maar niet laag over je hele eerste laag. Verdigris bouwt in verschillende lagen over de koperen oppervlak, zodat u dit wilt simuleren.

Vlek van de tweede laag met een frisse doek.

Voeg een derde en vierde laag aan het verminderen van gedeelten van uw oppervlakte, deppen met een schone doek na elke laag.

Dompel een frisse, licht vochtige zee spons in de witte verf en dep het af op krant. Dep het op willekeurige punten van een vlakke ondergrond of uitstekende punten op een driedimensionaal oppervlak om highlights toe te voegen.

Hints

Oefen je verdigris techniek op een stuk hout of karton voordat je het probeert op uw laatste projecten, zodat u uw techniek te verfijnen.

Share This Post