Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je Neem een ​​naadloze Nose Hoop

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je Neem een ​​naadloze Nose Hoop

Naadloze ringen, ook wel bekend als segment ringen, worden vaak gedragen in neusgat, septum, wenkbrauw, lip en tepel piercings. Naadloze ringen werken op dezelfde wijze als captive bead ringen, doordat ze C-vormig en gebruik spanning op de ringsluiti

Advertisement

Naadloze ringen, ook wel bekend als segment ringen, worden vaak gedragen in neusgat, septum, wenkbrauw, lip en tepel piercings. Naadloze ringen werken op dezelfde wijze als captive bead ringen, doordat ze C-vormig en gebruik spanning op de ringsluiting plaats te houden. In tegenstelling tot de kraal ringen, segment ringen geven de verschijning van een continue hoepel die vrij beweegt door de piercing. Een tool genaamd ring uit te breiden tang kunt u pop uit de afsluitende segment, zonder de ring te buigen.

Wat je nodig hebt

Ring uitbreiden van een tang

Draai je sieraden, zodat de sluiting segment aan de buitenzijde van de piercing.

Steek de punt van de ring uit te breiden tang in het midden van je naadloze ring.

Pak de sluiting segment met uw duim en wijsvinger.

Duw de handgrepen van de ring uit te breiden tang samen zachtjes, totdat het segment komt los en je kunt trekken uit de ring.

Draai de sieraden, tot de opening komt uit je piercing. Trek omlaag om het segment ring uit je neus te verwijderen.

Hints

Probeer nooit sieraden zelf te verwijderen, als je piercing is niet volledig genezen. Een bezoek aan een professionele piercer wiens ring uitbreiden van een tang zijn autoclaaf gesteriliseerd om te voorkomen dat er bacteriën in je piercing.

Share This Post