Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je nagels zien Hard Zonder Acryl

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je nagels zien Hard Zonder Acryl

Acryl kunstnagels kan geven een fashion-forward vrouw hard op zoek nagels met de vorm, glans en een stijlvolle afwerking. Ze kunnen echter ook een gezellige plek voor bacteriën en schimmels groeien, tussen de valse nagel en de natuurlijke nagel. Als

AdvertisementAcryl kunstnagels kan geven een fashion-forward vrouw hard op zoek nagels met de vorm, glans en een stijlvolle afwerking. Ze kunnen echter ook een gezellige plek voor bacteriën en schimmels groeien, tussen de valse nagel en de natuurlijke nagel. Als je de sterke, gepolijste look van kunstnagels, maar niet de risico's die met hen willen, gebruik dan een nagelverharder onder je nagellak en overwegen om een ​​supplement dat gezonde nagel groei ondersteunt.

Wat je nodig hebt

Nagel verharder

Nagellak

biotine supplement

Breng een nagelverharder op schone, droge nagels. Gebruik een toxisch product dat geen formaldehyde en tolueen bevat. Volg de aanwijzingen op het etiket van het product en laat ze drogen.

Verf je nagels over de harder. Houd een dun laagje nagellak op je nagels aan de harder af te dichten en te houden in vocht. Een laag van de Poolse leent ook een harde en glanzende look.

Neem een ​​supplement dat 2,5 mg biotine bevat. Biotine ondersteunt sterke, gezonde nagels. De meest betrouwbare manier om te kijken als u hard nagels is echt om hen te hebben.

Hints

Volgens Dr Lawrence E. Gibson van de Mayo Clinic, hoeft acryl nagels niet beschadigen uw natuurlijke nagels, zodat u ze kunt dragen soms zonder afbreuk te doen. Ga naar een erkende salon met een goede reputatie om ervoor te zorgen dat de plaats is sanitair.

Share This Post