Index / Huis / Hoe maak je meerdere elektrische snoeren Into One Cord

Share This Post

Huis

Hoe maak je meerdere elektrische snoeren Into One Cord

Wanneer rijgen meerdere verlengsnoeren elkaar is geen haalbare optie is voor een elektrisch snoer, dan kunt u altijd draad meerdere elektrische snoeren samen om een ​​lang snoer te maken. Het voordeel van het hebben van een snoer is dat je niet meerd

Advertisement

Wanneer rijgen meerdere verlengsnoeren elkaar is geen haalbare optie is voor een elektrisch snoer, dan kunt u altijd draad meerdere elektrische snoeren samen om een ​​lang snoer te maken. Het voordeel van het hebben van een snoer is dat je niet meerdere verlengsnoeren of adapters nodig hebt om een ​​stroomkabel uit te breiden naar een stopcontact te bereiken. U kunt meerdere elektrische snoeren te maken in één kabel door te leren hoe ze samen te splitsen.

Wat je nodig hebt

 • Utility mes

  Draadsnijders

  Soldeerbout

  Soldeer

  Haardroger

  Elektrische snoer met de stekker bevestigd

  ¼-inch krimpslang

  ½-inch krimpslang

  Elektrische tape

Snijd de stekker einde van de stroomkabel die moet worden uitgebreid of meer gemaakt. Snijd het andere uiteinde van de kabel die nog steeds de stekker om eventuele rafels te verwijderen.

Zet de twee koorden op een vlakke ondergrond, zoals een tafel, zodat zij liggen eind aan eind met één links en één rechts.

Plaats een 6-inch doorsnede van ½-inch krimpkous meer dan één stuk elektrisch snoer. Dit wordt gebruikt om te gaan over de voltooide las.

Verwijder ongeveer vier inches van de buitenmantel van elk koord. Een mes of knijptang kan worden gebruikt om de buitenmantel verwijderd.

Splice de draad samen op verschillende plaatsen op het lassen van elkaar gescheiden te houden.

Verwijder de isolatie over de draden van het koord aan de linkerkant. Knip 2 inches afstand van de jas voor de hete draad en 3 inch voor de neutrale draad. Knip niet de grond draad.

Verwijder de isolatie die de draden van het koord aan de rechterkant. Knip 3 inches afstand van de jas voor de neutrale draad en 2 inch weg van de jas voor de aardingskabel. Knip niet de hete draad.

Strip elke draad 1 inch met behulp van een kniptang.

Snijd de ¼-inch krimpslang in drie 1½-inch stukken en plaats over de uiteinden van de blootgestelde draden op een deel van het koord.

Doe mee aan de gestripte draden samen door het kruisen van de draden in het midden en ze samen te draaien.

Soldeer de draden samen met de soldeerbout en leg dan de krimpkous over de verbinding. Krimpen de slang met behulp van een föhn of soldeerbout. Herhaal dit proces voor elke draad totdat alle draden aan elkaar zijn gesneden.

Plaats de ½-inch krimpkous over de verbinding en krimpen met behulp van een föhn of de soldeerbout.

Wikkel elektrische tape over de verbinding om het project te voltooien.

Hints

Elke verbinding zal worden van elkaar gescheiden door 1 inch voldoende isolatie tussen de kale draden te houden.

De werkwijze voor het koppelen van een twee-draads koord is hetzelfde als voor de drie-aderige kabel.

Herhaal dit proces als u meer dan twee elektrische snoeren aan te sluiten.

Je kunt alleen splice een twee-aderige kabel om een ​​twee-aderige kabel of een drie-aderige kabel naar een drie-aderige kabel.

Indien de draden niet goed gesoldeerd, zullen ze geen stroom nauwkeurig gevoerd.

Share This Post