Index / tech / Hoe maak je Loop muziek op een webpagina

Share This Post

tech

Hoe maak je Loop muziek op een webpagina

Naast de inhoud en afbeeldingen, kunt u muziek toevoegen aan uw website, zodat uw bezoekers te horen wanneer ze een webpagina te laden. Bovendien kunt u een instelling te creëren, zodat de melodie blijft spelen, of lussen, terwijl de bezoekers bekijk

Advertisement

Naast de inhoud en afbeeldingen, kunt u muziek toevoegen aan uw website, zodat uw bezoekers te horen wanneer ze een webpagina te laden. Bovendien kunt u een instelling te creëren, zodat de melodie blijft spelen, of lussen, terwijl de bezoekers bekijkt de beoogde pagina. Deze functie kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden; bijvoorbeeld, kan een muzikant wil haar nieuwste creatie te bevorderen op een website of een webdesigner kan wil een thema-pagina met muziek op te bouwen. Met behulp van een muziekbestand en de lijnen van de HyperText Markup Language (HTML) code, dan loop muziek op uw eigen webpagina.

Wat je nodig hebt

muziekbestand

web Server

HTML text editor

Plaats uw muziekbestanden op een webserver in dezelfde map of directory die u gebruikt om uw webpagina's op te slaan. Muziekbestanden kan een "MID", "MP3" of "WAV" extensie (bijvoorbeeld "musicFile.mid") hebben.

Lanceer een HTML-editor en maak een nieuwe webpagina of open een bestaande. Typisch, "Nieuw" of "Open" selecteert u onder het menu "Bestand" om dit te doen.

Zoek een gebied op de pagina waar u de muziekspeler te verschijnen en voer de code die nodig is om de muziek in te voegen. Gebruik de tag "<embed>" een link naar uw bestand als het volgende voorbeeld:
<Embed src = "http://www.mydomain.com/musicFile.mid">

Voeg de "Loop" attribuut en zet u dit op "True" om de muziek meer dan een keer te spelen. Bijvoorbeeld: <embed src = "http://www.mydomain.com/musicFile.mid" loop = "true">

Laat de muziekspeler om te laten zien op de pagina, zodat gebruikers zien een interface met knoppen die hen in staat te stellen ofwel te pauzeren of te stoppen van de muziek als ze liever. Stel de "verborgen" specificatie "False":
<Embed src = "http://www.mydomain.com/musicFile.mid" verborgen = "false">

Sla het bestand op en plaats het op uw web-server naar uw website te publiceren met een lus muziek.

Hints

Sommige bezoekers vinden muziek op een website vervelend, dus in staat altijd de muziekspeler (Stap 5), zodat gebruikers de mogelijkheid om deze uit te schakelen.

Muziekbestanden met een "MID" extensie zijn ideaal omdat ze zijn over het algemeen kleiner zijn dan "WAV" of "MP3" bestanden en nemen minder tijd om te laden.

Share This Post