Index / Huis / Hoe maak je Lees een poststempel en postcode Data Matrix

Share This Post

Huis

Hoe maak je Lees een poststempel en postcode Data Matrix

Kijk naar de rechterbovenhoek van enveloppen en pakketten verstuurd door de United States Postal Service, of USPS, en je zal een melange van postzegels en print-outs te zien voor de scanners en lezers. Dit wordt aangeduid als het postmerk en postcode

Advertisement

Kijk naar de rechterbovenhoek van enveloppen en pakketten verstuurd door de United States Postal Service, of USPS, en je zal een melange van postzegels en print-outs te zien voor de scanners en lezers. Dit wordt aangeduid als het postmerk en postcode. Samen omvat dit de postmarkt datamatrix. Elk stuk van de matrix vertegenwoordigt iets, zoals de vijf cijferige postcode. ZIP staat voor Zone Improvement Plan. Het ZIP-code wordt gebruikt om te helpen postbezorging efficiƫnter.

Wat je nodig hebt

  • Enveloppen of pakketten met postkaarten en postzegels

Pick-up een gemaild envelop of pakket en kijk naar de rechterbovenhoek. Kijk voor een stempel of een serie postzegels. De waarde van de postzegel zal het nummer samen met een dollar of cent teken ernaast zijn. Sommige mailings gebruiken frankeermachines. Als er geen stempel aanwezig is, op zoek naar een afdruk met een dollar of cent waarde die het nodig is om e-mail de envelop of pakket bedrag.

Kijk naar de stempel of opdruk. Kijk voor een datumstempel. Deze datum is de poststempel en geeft de eerste datum waarop het poststuk ging de United States Postal Service systeem.

Onderzoek de poststempel en stempel opdruk. Zoeken naar een reeks van vijf opeenvolgende nummers. Dit is de oorsprong postcode. Lees deze postcode en gebruik een postcode directory naar het gebied waar de e-mail is verzonden lokaliseren.

Kijk voor een reeks van lijnen die over de stempel of verzendkosten opdruk. De USPS plaatst deze lijnen over de postzegels te annuleren of secundaire en frauduleus gebruik van de stempels te voorkomen. De port is voor een levering alleen.

Share This Post