Index / wettelijk / Hoe maak je Lees een Divorce Paper

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je Lees een Divorce Paper

Het ontvangen scheidingspapieren is het begin van een emotionele en juridisch uitdagende ervaring. Als je met scheidingspapieren werden bediend, moet u ze onmiddellijk te herzien. In de meeste echtscheidingsprocedures, moet een persoon in je schoenen

Advertisement

Het ontvangen scheidingspapieren is het begin van een emotionele en juridisch uitdagende ervaring. Als je met scheidingspapieren werden bediend, moet u ze onmiddellijk te herzien. In de meeste echtscheidingsprocedures, moet een persoon in je schoenen snel actie te ondernemen om zijn rechten en belangen te beschermen. Natuurlijk, voordat er iets anders te doen, moet je om volledig te begrijpen hoe je een scheiding krant te lezen, en waarderen wat de verschillende documenten ontvangen aan het begin van een echtscheidingsprocedure betekenen voor u en uw gezin.

Wat je nodig hebt

Petitie voor echtscheiding

financiële verklaring

Kind te ondersteunen werkblad

Motion voor tijdelijke opdrachten

Lees de echtscheiding petitie (soms een echtscheiding klacht). Het verzoek tot echtscheiding is de meest fundamentele van de scheidingspapieren kreeg aan het begin van een zaak. Zorg ervoor dat de informatie in het verzoek tot echtscheiding informatie juist is. De petitie zal informatie bevatten over waar en wanneer je getrouwd waren, en stellen dat u en uw echtgenoot niet langer verenigbaar zijn. De petitie vraagt ​​dat de rechter in te voeren dergelijke orders die nodig zijn om het huwelijk te beëindigen, omgaan met uw bezittingen en schulden, en kwesties in verband met eventuele kinderen die geboren tijdens het huwelijk op te lossen. Je bestand wat bekend staat als een "antwoord" of "antwoord" om het verzoek tot echtscheiding.

Onderzoek de financiële verklaring opgesteld door uw echtgenoot als onderdeel van de echtscheiding. In theorie is de financiële verklaring is uiteen te zetten van uw bezittingen en schulden. Vaak wordt foutieve of onvolledige informatie in dit document. U zult uw eigen financiële verklaring voor te bereiden op het moment dat u een antwoord te dienen in de zaak. In uw eigen verklaring, wijzen op onjuiste informatie die in de financiële materialen verkregen uit uw echtgenoot.

Geef je mening over de kinderbijslag werkblad om u te voorzien van het verzoek tot echtscheiding (als je kinderen hebt). Net als bij de financiële verklaring, zorg ervoor dat de financiële informatie - met name uw inkomen en dat van uw echtgenoot - nauwkeurig wordt toegerekend in het kind te ondersteunen werkblad.

Lees de motie voor een tijdelijke orders ingediend bij verzoekschrift van uw echtgenoot voor echtscheiding. De motie voor een tijdelijke opdrachten lost meestal problemen met inbegrip van tijdelijke voogdij over de kinderen tijdens de scheiding, ouderschap tijd (voorheen bekend als visitatie), en steun voor kinderen. Een motie voor tijdelijke opdrachten gaat ook zaken als tijdelijke handhaving (voorheen bekend als alimentatie), die het bezit van de woning tijdens de scheiding zal hebben, en aanverwante zaken. Bereid reacties op elk van de elementen van de ontwerp tijdelijke orders. Door je eigen reacties, u vermeld uw positie ten aanzien van deze primaire kwesties in verband met de scheiding proces zelf.

Share This Post