Index / Cars / Hoe maak je koplamp Lens Covers Reinig

Share This Post

Cars

Hoe maak je koplamp Lens Covers Reinig

Door slijtage en weer koplamp lenzen kunnen wazig worden, verkleurd, en krabde, waarbij de afstand van uw koplampen zal projecteren 's nachts zal beperken. Gekraste lenzen zijn ook onaantrekkelijk voor het oog, vooral als u regelmatig schoon en detai

Advertisement

Door slijtage en weer koplamp lenzen kunnen wazig worden, verkleurd, en krabde, waarbij de afstand van uw koplampen zal projecteren 's nachts zal beperken. Gekraste lenzen zijn ook onaantrekkelijk voor het oog, vooral als u regelmatig schoon en detail uw auto. Het schoonmaken van koplamp lenzen is een eenvoudig proces en uw lenzen ziet er bijna gloednieuw.

Wat je nodig hebt

microfiber doekje

Boor met buffer attachment

Koplampreinigingsinstallatie product

Zet uw buffer beslag op een standaard boor. Knijp een kleine hoeveelheid van de koplamp lensreinigingsmachine op de buffer pad. Elk merk van professionele koplamplens cleaner zal werken, zoals de Meguiar's. Een gewone auto buffer te groot is om te gebruiken op een koplamp lens, zodat de buffer bevestiging beter werkt.

Schakel de boor en plaats het polijsten pad op de koplamp lens. Breng één tot twee minuten polijsten de koplamp lens cleaner in de lens. Zorg ervoor dat alle plekken niet te missen.

Gebruik een microfiber doekje met snelle pols bewegingen schoon te maken uit de koplamp lens cleaner. Uw koplamp lens moet krasvrij en duidelijk.

Share This Post