Index / Huisdieren / Hoe maak je Knip een Pigeon's slagpennen

Share This Post

Huisdieren

Hoe maak je Knip een Pigeon's slagpennen

Het snijden van een duiven slagpennen is een effectieve manier om deze uit vliegen terwijl je traint of de zorg voor het te houden. Dit veroorzaakt geen pijn aangezien elke veer spruiten van een put in de huid van de vogel. Zodra de veer volgroeid is

AdvertisementHet snijden van een duiven slagpennen is een effectieve manier om deze uit vliegen terwijl je traint of de zorg voor het te houden. Dit veroorzaakt geen pijn aangezien elke veer spruiten van een put in de huid van de vogel. Zodra de veer volgroeid is, de put zeehonden en de veer sterft. Het snijden van de veren af ​​is vergelijkbaar met een mens die zijn haar te laten knippen. Het verwijderen van de veren op de juiste manier zorgt voor de veiligheid en gezondheid van uw duiven. Ze groeien terug meestal binnen een jaar.

Wat je nodig hebt

Handdoek

Kleine, scherpe schaar

Tang of hemostaat (optioneel)

Bloedstelpende poeder (optioneel)

Verplaats de kooi naar een rustige, rustige buurt aan de duif slagpennen verwijderen. Dit helpt de vogel kalm te blijven. Spreek rustig en zacht aan de duif, terwijl het snijden van de veren.

Vraag een assistent om de duiven te houden in een handdoek met zijn duim en wijsvinger de ondersteuning van de vogel het hoofd en de nek en de andere hand het ondersteunen van het lichaam. Denk aan de handdoek als Mitt een geïmproviseerde catcher - niet in het bezit van de duif rond zijn borst - dit belemmert de ademhaling en kan heel traumatisch en zelfs dodelijk Vraag aan de assistent van de duif met zijn hoofd en borst naar boven te houden.

Verwijder de handdoek wikkelen aan de ene kant van de duif, zodat je haar vleugel kunt uitbreiden.

Kijk naar de vleugeltip en beweeg je ogen naar voren in de richting van het lichaam van de duif. De eerste set van de lange veren op de onderkant van de vleugel zijn slagpennen en zijn degenen die vereisen snijden om te voorkomen dat de duif van die vlucht.

Let op de kleinere, overlappende veren boven de slagpennen. Dit zijn aan de bovenzijde van de vleugel. Dit dient als leidraad voor de slagpennen bezuinigen.

Snijd 5-7 van de vlucht veren terug naar de kleinere, overlappende veren. Doe dit één veer tegelijk. Dit laat een of twee lange veren op deze vleugel te helpen de duiven er minder naakt.

Bedek deze kant van de vogel met de handdoek en herhaal de methode op de andere vleugel van het snijden van de slagpennen.

Prijs de duif en geef het een traktatie na het veer trimmen is voltooid.

Hints

Bloed veren hebben een bloedvat doorheen loopt en kijk roze en wasachtige. Als u per ongeluk een te snijden, laat een lange veer in de buurt om te helpen bescherming bieden. Trek het bloed veer met een tang of een hemostaat. Pak het bloed veer zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk en trek snel, terwijl de assistent heeft gelijke druk op het lichaam van de vogel. Als u niet het bloed veer verwijderen zal blijven bloeden. Toepassen bloedstelpende poeder en druk om het gebied voor een paar minuten. Neem de duif op een volière dierenarts als het bloeden niet stopt.

Heeft slechts één vleugel van de duif niet trimmen. Dit voorkomt dat de duif van behoud van een goede balans en in staat te glijden uit zijn toppositie als het valt.

Share This Post