Index / Gezondheid / Hoe maak je kleine gele pillen Identificeer

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je kleine gele pillen Identificeer

Voor bijna elke gezondheidstoestand, is er een overeenkomstige pil op de markt om ofwel te behandelen of genezen. Velen van ons zullen verschillende soorten van over-the-counter en voorgeschreven medicijnen te nemen in de loop van ons leven. In elk h

Advertisement

Voor bijna elke gezondheidstoestand, is er een overeenkomstige pil op de markt om ofwel te behandelen of genezen. Velen van ons zullen verschillende soorten van over-the-counter en voorgeschreven medicijnen te nemen in de loop van ons leven. In elk huishouden, is het mogelijk om verschillende soorten pillen of tabletten, waaronder kleine gele pillen. Als u ooit onbekende pillen te vinden, moet je ze te identificeren alvorens ze te gebruiken.

Onderzoek de gele pillen voor eventuele identificerende kenmerken. Opmerking hun vorm, maat en elke gekleurde patronen op de pillen. Hebben ze stempelen op hen, inclusief getallen, namen of logo's?

Vergelijk de gele pillen op een andere medicijnen die misschien al in uw huis. Ze kunnen worden gescheiden van een container van medicatie.

Voer de beschrijving van de gele pillen in een pil identificatie tool. (Zie resources.) De pil identificatie tool zal u vragen om de identificerende kenmerken van de gele pillen. Voer de informatie die u in stap 1 genoteerd.

Als u nog steeds niet de kleine gele pillen te identificeren, breng ze naar uw apotheker of arts voor identificatie. Het personeel in deze kantoren zijn vaak in staat te identificeren onbekende pillen.

Hints

Als u niet de gele pillen van een van de bovenstaande stappen kunnen identificeren, zijn ze waarschijnlijk illegale drugs of buitenlandse medicijnen. In beide gevallen zijn ze niet goedgekeurd door de Federal Drug Administration.

Niet innemen of toedienen van medicatie die je niet kunt positief identificeren. Gooi alle onbekende drugs gevaarlijke bijwerkingen of juridische gevolgen te vermijden.

Share This Post