Index / Gezondheid / Hoe maak je je op voor Medicare Part D

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je je op voor Medicare Part D

Medicare Part D heeft het voorschrijven van geneesmiddelen dekking voor in aanmerking komende volwassenen die al basic Medicare. Particuliere verzekeringsmaatschappijen stellen van de premies en het beheer van de plannen, dus je moet contact opnemen

AdvertisementMedicare Part D heeft het voorschrijven van geneesmiddelen dekking voor in aanmerking komende volwassenen die al basic Medicare. Particuliere verzekeringsmaatschappijen stellen van de premies en het beheer van de plannen, dus je moet contact opnemen met een van hen om de dekking te krijgen.

Krijgen in Medicare

Als u Medicare Part A en deel B, heeft u de mogelijkheid op te halen Part D volgens de regels van het agentschap en de kosten richtlijnen. U kunt ook in aanmerking komen voor het voorschrijven van geneesmiddelen verzekeringen via een Medicare Advantage of deel C plan, dat is een uitgebreid programma beschikbaar van particuliere verzekeraars. Als je 65 jaar wordt en niet inschrijven in deel D, en hoeven niet te vergelijken voorschrift drug verzekering voor meer dan 63 dagen, moet u een boete betalen om deel te nemen Part D op een later tijdstip.

Het vinden van een Plan

De Medicare.gov website lijsten beschikbaar Part D plannen op postcode op de Medicare Plan Finder. Zoekresultaten weer te geven van de verzekeringsmaatschappij, het plan naam, de maandelijkse premie, de jaarlijkse aftrekbare bedrag, en de kosten van eventuele co-betaalt of de co-verzekering tarief. U ziet ook een schatting van uw jaarlijkse kosten voor elk plan op basis van de persoonlijke informatie die u invoert.

Inschrijven in deel D

De Medicare Plan Finder geeft ook informatie over hoe een belanghebbende partij kan contact opnemen met elk bedrijf. Het bedrijf kan u vertellen hoe het programma aanvaardt. Sommigen kunnen de inschrijving staan ​​online of via de telefoon, maar anderen kunnen een papieren formulier nodig. U kunt ook werken via een onafhankelijke agent die u kunt nemen door de noodzakelijke stappen en de aanvraag in te dienen op uw rekening. De verzekeringsmaatschappij zal uw Medicare nummer, evenals de datum van uw inschrijving in delen A en B. vereisen

inschrijving Perioden

Timing is alles als het gaat om het aanmelden voor Medicare deel D. Voor de eerste inschrijving periode, het venster wordt geopend drie maanden voor uw 65e verjaardag, strekt zich uit door de maand van uw verjaardag, sluit dan op de laatste dag van de derde maand na de verjaardag. De late betaling kicks in als je probeert om deel D te krijgen na die deadline passeert. De dekking begint op de eerste dag van de maand volgend op je inschrijving date. Daarna is er een jaarlijkse verkiezing periode die loopt van 15 oktober tot 7 december Gedurende deze tijd, kunt u zich inschrijven voor een nieuw deel D plan, schakelen plannen, verandering van de ene Advantage plan naar de andere, of drop je Part D dekking.

Share This Post