Index / Gezondheid / Hoe maak je je lichaam Hydrateer Na Maag Virus

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je je lichaam Hydrateer Na Maag Virus

Een maag ziekte zoals diarree - vaak een maagvirus - spoelt vloeistoffen uit het lichaam, waardoor uitdroging en kramp. Hydraterende je lichaam na een maag ziekte is een eenvoudig proces als je volgen een paar eenvoudige stappen en vergeet niet dat u

Advertisement

Een maag ziekte zoals diarree - vaak een maagvirus - spoelt vloeistoffen uit het lichaam, waardoor uitdroging en kramp. Hydraterende je lichaam na een maag ziekte is een eenvoudig proces als je volgen een paar eenvoudige stappen en vergeet niet dat uw lichaam nodig heeft meer dan alleen vloeistoffen te hydrateren - het moet mineralen en zouten ook.

Hydrateren je lichaam

Kies dranken worden gevormd waarbij de zoetstoffen en natrium bevatten. Maag ziekten in het algemeen verstoren de niveaus van elektrolyten en mineralen in je lichaam en vloeistoffen te trekken uit uw systeem. Low-suiker dranken die ook natrium bevatten helpen vullen het. Mondelinge elektrolyt-oplossingen (zoals Pedialyte), sportdranken of zelfs een liter appelsap met een theelepel zout in het zal helpen. Clear bouillon is ook een goede optie.

Vermijd dranken die de uitdroging of de symptomen verergeren. Suikerhoudende of cafeïnehoudende dranken en alcoholische dranken zal het probleem nog erger te maken door te spoelen vloeistoffen uit uw systeem en het verhogen van de uitdroging. Zuivelproducten kunnen de symptomen van je maag ziekte verergeren.

Kies alleen heldere vloeistoffen als een goede vuistregel. Als je niet kunt zien door de vloeistof wanneer u het giet het in een glas, vermijd het voor ten minste 24 uur nadat de symptomen van uw maag ziekte verdwijnen.

Drink vloeistoffen bij kamertemperatuur. Dranken bij kamertemperatuur hebben de neiging om beter in de maag zitten.

Share This Post